додому Новини Черкащина Розшукуються підприємці, які постраждали від дій хабарника Савіна та його департаменту

Розшукуються підприємці, які постраждали від дій хабарника Савіна та його департаменту

0

Журналісти vikka.ua шукають підприємців, які постраждали від дій директора департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна або його підлеглих. Їхні свідчення допоможуть розкрити не одну корупційну схему у Черкаській міській раді.

За розслідування справи про хабарництво Савіна взялися столичні правоохоронці, тому є шанс кардинально змінити ситуацію у мерії Черкас.

За інформацією наших джерел, Артур Савін вже тривалий час займався систематичним вимаганням та отриманням грошових коштів від юридичних осіб, які заключали договори або отримували дозволи у його департаменті.

Тому закликаємо підприємців, що постраждали від дій посадовця-корупціонера, зголоситися проти корупції у місті. Якщо вам відомі випадки вимагання або отримання неправомірної вигоди від директора департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна або його підлеглих, просимо повідомляти нам за телефоном (063) 872-63-24 або приватним повідомленням телеканалу ВІККА у Facebook.

Нагадаємо, вранці 16 листопада у Черкасах слідчі Генпрокуратури та Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ затримали Артура Савіна та його поплічника на отриманні хабара в сумі 500 тисяч гривень. Наразі правоохоронці проводять обшуки вдома та на роботі Савіна, де шукають інші докази його злочинних дій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, СБУ оприлюднила відео затримання Савіна.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version