НовиниЧеркасиРозрив у 10 балів: «Черкаські Мавпи» виборюють перемогу

Розрив у 10 балів: «Черкаські Мавпи» виборюють перемогу

-

- Advertisment -

Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи» зустрічався із «Прикарпаття-Говерла». Мавпи вибороли перемогу. Про матч розповідає пресслужба Черкаських Мавп.

Відкрив рахунок матчу капітан Говерли Сергій Старцев вдалим 2 очковим, і одразу ж додав +3 на рахунок своєї команди. Потому на 3-ій хвилині Дмитро Липовцев відкриває рахунок для Мавп, і так само як опоненти не втрачаючи часу додає ще +3 і вирівнює рахунок 5:5. Говерлі вдається дещо вийти вперед (+4). Та команда Артема Сліпенчука робить впевнений ривок і завершує першу 10-ти хвилинку з рахунком 18:11.

На початку другої чверті обидві команди фолять, що сповільнює хід гри. Це не завадило «ЧеркаськимМавпам» збільшити перевагу на свою користь до +11. В свою чергу «Прикарпаття-Говерла» зусиллями тандему Старцев і Лесик за менш ніж дві хвилини до закінчення чверті зрівнюють рахунок і отримують перевагу. Результат першої половини матчу 30:33.

З великої перерві Мавпи виходять на паркет в бойовому настрої та повертають собі перевагу. За третій відрізок ігрового часу черкасці набирають 23 очка, а «Прикарпаття Говерла» 10.

В останній чверті великої інтриги не було. Хоч Прикарпаттю і вдалось скоротити відставання та «Черкаські Мавпи» мали комфортну перевагу в рахунку і завершили поєдинок з перевагою +10 очок. Рахунок матчу 66:56.

MVP гри став центровий черкасців Сергій Скіра, який зібрав дабл-дабл — 14 очок + 12 підбирань (РЕ 22).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x