НовиниРозбійників-втікачів, які стріляли по поліцейських на Черкащині, оголосили в...

Розбійників-втікачів, які стріляли по поліцейських на Черкащині, оголосили в розшук (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Злочинна група складалась із організатора та ще чотирьох учасників. Їх обґрунтовано підозрюють у скоєнні ряду тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень на території Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Київської, Одеської, Рівненської та інших областей. Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв, йдеться на сайті МВС України.

За словами Сергія Князєва, затримання зловмисників стало фінальною стадією реалізації оперативної інформації цілого ряду підрозділів кримінальної поліції п’яти областей, які документували незаконну діяльність злочинного угрупування, яке вчиняло розбійні напади на помешкання громадян по всій країні.

Торік працівники Департаменту карного розшуку Національної поліції України спільно з оперативниками поліції Київської та Кіровоградської областей отримали оперативну інформацію про злочинне угруповання, яке діє на території України та вчиняє розбійні напади.

Під час перевірки інформації поліцейські отримали підтвердження у можливій причетності зловмисників до вчинення більше 10 тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень, за якими були розпочаті кримінальні провадження. Група "спеціалізувалась" на вчиненні розбійних нападів та крадіжок з домоволодінь.

Під час проведення документування злочинної діяльності зловмисників оперативники дізнались, що вони планують вчинити розбійний напад на домоволодіння 52-річного жителя Черкаської області. Поліцейські провели комплекс слідчих (розшукових) дій та встановили всіх учасників злочинного угрупування.

До проведення операції по їх затриманню були задіяні спецпризначенці підрозділу КОРД. Затримання зловмисників відбувалось у момент вчинення ними спланованого розбійного нападу, в якому брали участь троє учасників угруповання. Один із них чинив збройний опір співробітникам поліції та під час затримання був смертельно поранений. Інших – затримано в порядку статті 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні ряду кримінальних правопорушень.

За адресами проживання усіх учасників злочинної групи та їх близьких зв’язків проведено понад 20 обшуків. У результаті вилучено речові докази, які підтверджують їхню причетність до вчинення серії розбійних нападів та крадіжки з домоволодіння.

Зокрема поліція вилучила аудіо- і відеотехніку, ювелірні вироби, травматичну та мисливську зброю, мобільні телефони, планшети, військову форму, балаклави, зброю, а також бойові гранати.

Ще двох учасників злочинної групи, у тому числі організатора, оголошено у розшук. Слідство триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали водія, який незаконно перевозив дизпаливо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x