НовиниПолітикаРодзинка на схилах Дніпра: Радуцький пригадав історію Колеса огляду...

Родзинка на схилах Дніпра: Радуцький пригадав історію Колеса огляду (Відео)*

-

- Advertisment -

У черговому відеоролику депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький пригадав історію міського Колеса огляду.

Обранець розповів, як у 2007 році, одразу, як він став директором комунального підприємства «Дирекція парків», була проведена експертиза всіх атракціонів у парках міста.

«І коли ми перевірили старе Колесо огляду, якому було вже понад 40 років, то експерти наголосили: його потрібно демонтувати, через те, що вже на понад 50% іржа «з’їла» його. Воно було небезпечним для нашого міста», – каже Радуцький.

Демонтували старе Колесо огляду після рішення депутатів міськради у 2009 році. Тоді ж міський голова Черкас Сергій Одарич разом з Олександр Радуцький дали обіцянку, що повернуть Колесо на старе місце.

Перша спроба встановити його була у 2013 році. Тоді були виділені кошти і навіть проведений перший тендер та укладена угода з виробником. Однак з початком Революції Гідності від цієї ідеї довелось відмовитись.

Вдруге до цього питання повернулись у 2016 році. Депутати виділили кошти з міського бюджету, провели тендер і уклади угоду з вінницькою компанією «Аналог», яка виготовляла атракціони не тільки для України, а й на Європу.

Олександр Радуцький пригадує: під час монтажу Колеса огляду виникало багато проблемних моментів, однак їх змогли достойно побороти. Зокрема, і завдяки вже нинішньому керівництву Дирекції парків Андрію Кучі та ВолодимируСтойку.

«Можна за 2 хвилини розповісти, як створювалось це Колесо огляду. Але за ним стоїть ціла історія: історія роботи людей, проходження документації, тендерів. І створення оцієї 30-метрової краси. До слова, черкаське Колесо стало останнім в Україні, яке виготовив вінницький «Аналог». Адже підприємство значно скоротило об’єми своєї роботи і вже не робить таких атракціонів», – розповів пан Радуцький.

*Іміджева інформація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x