НовиниЧеркащинаРодинний "Мерседес" Бондаренка продали підряднику в 9 разів дорожче,...

Родинний "Мерседес" Бондаренка продали підряднику в 9 разів дорожче, ніж купували

-

- Advertisment -

2 жовтня 2019 року підприємець Македон Рустамян із Лисянки придбав у брата міського голови Черкас Анатолія Бондаренка Миколи автомобіль MERCEDES-BENZ S500 2010 року випуску. Ціна – майже 1.4 млн гривень.

 Про це свідчить декларація, подана Миколою Бондаренком після продажу автівки. Сам Микола Васильович Бондаренко є заступником селищного голови Лисянки, пише 18000.

Проданий автомобіль фактично перебував у користуванні мера Черкас Анатолія Бондаренка. Саме на ньому він влітку минулого року показово возив молодят. Також саме в ньому "барикадувався" від вручення підозри місцевими прокурорами роком раніше. 

"Покупець" автомобіля Македон Рустамян є одним із підрядників, з яким співпрацювала Черкаська міська рада за роки каденції Анатолія Бондаренка. Зокрема, відповідно до системи "Прозорро" та порталу Spending.gov.ua, за 2017-2018 роки підрядник отримав з місцевого бюджету близько 6 мільйонів гривень за ремонт вулиць міста. Усі відповідні договори були укладені з ним без застосування тендерних процедур. Рустамян зареєструвався підприємцем всього за кілька днів до того, як отримати перший підряд від Черкаської міської ради у 2017 році.

Зазначимо, що відповідно до інформації порталу Auto.Ria, середня ринкова вартість автомобіля у відповідній комплектації не перевищує 25 тисяч доларів, що у грошовому еквіваленті становить близько 700 тисяч гривень. 

Відповідно до декларації Миколи Бондаренка, у 2018 році автівка була придбана  всього за 151 тисячу гривень, що у 9 разів менше ціни майбутнього продажу. 

Раніше ми повідомляли, що зараз Анатолій Бондаренко користується іншим седаном – MERCEDES-BENZ 2015 року, який перебуває у власності ще одного жителя Лисянки – Григорія Заїчка.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x