НовиниЧеркащинаРодина "Черкаських Мавп" проведе насичений ігровий тиждень

Родина "Черкаських Мавп" проведе насичений ігровий тиждень

-

- Advertisment -

Цей тиждень буде неймовірно насиченим для усієї родини "Черкаських Мавп". Хлопці, дівчата, Вища ліга та Суперліга представлятимуть наш клуб у різноманітних чемпіонатах України. Аби вдало "запрягти" та вправно поїхати сьогодні, 11-го березня, у клубі "Like Strike" головна команда "Черкаських Мавп" проведе зустріч з уболівальниками. Формат зустрічі включає в себе турнір з боулінгу з та важливе спілкування з командою. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Уже 13-го березня наша команда відіграє на домашньому майданчику у рамках Суперліги Парі-Матч поєдинок проти фіналіста Кубка України – БК "Одеса". Після успіху в Миколаєві нашим хлопцям необхідно закріпити свій успіх, аби нарешті піднятися у турнірній таблиці напередодні плей-оф. До завершення регулярного чемпіонату нашій команді залишилося відіграти лише чотири матчі. Цікаво, що у разі виграшу черкасці зможуть обійти у турнірній таблиці саме одеситів. Початок матчу у ПС "Будівельник" о 19:00. Квитки на матч можна придбати на сайті.

Цього ж тижня свої два матчі проти сусідів по турнірній таблиці відіграють дублери. "Черкаські Мавпи-2" двічі на виїзді протистоятимуть "Київ-Баскету-2". Ігри пройдуть у СК "Меридіан" 16-го та 17-го березня.

Відразу два домашні тури проведуть вихованці баскетбольної школи "Черкаських Мавп". Уже завтра, 12-го березня, у СК "Сокіл" розпочнеться домашній тур ВЮБЛ серед дівчат 2006-го року народження. Господарюватимуть на ньому наші дівчата з "Венето-06". Підопічні Олени Фатнєвої уже забезпечили собі місце у плей-оф чемпіонату України, однак для них наразі є важливою боротьба за підсумкові місця. Свої перші ігри "Венето-06" проведуть в середу у Фотоприладі, початок о 10:00 та 14:00. Детальний календар з’явиться у цій новині трохи згодом.

Хлопці з "Черкаських Мавп-06" теж господарюватимуть цього тижня у Фотоприладі. Команда Євгена Ткаченка на сьогодні йде п’ятою у своїй віковій групі і теж забезпечила собі участь у вирішальній стадії чемпіонату України. Тур у Черкасах пройде з 14-го по 17-те березня та буде для "Мавп-06" останнім перед плей-оф. Наші хлопці перший домашній матч проведуть у четвер. Детальний календар туру з’явиться у цій новині згодом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" в овертаймі перемогли команду з Миколаєва.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x