додому Новини Роботу у вівторок депутати почнуть із відставки Одарича

Роботу у вівторок депутати почнуть із відставки Одарича

0

У вівторок, 7 липня, відбудеться чергове засідання Черкаської міської ради із розгляду галезвчих питань. Засідання розпочнеться о 10:00 у Будинку рад.

Як свідчить порядок денний, оприлюднений на сайті мерії, перше питання, яке розглянуть депутати, – " Про дострокове припинення повноважень міського голови Одарича Сергія Олеговича".

Спочатку засідання призначали на 30 червня, утім згодом перенесли на тиждень – 7 липня.

"Заплановане на вівторок, 30 червня, 33 пленарне засідання Черкаської міської ради з розгляду галузевих питань переноситься на тиждень.Сесія відбудеться 7 липня о 10 год. 00 хв. у малому залі засідань обласного Будинку рад. Окрім цього, в четвер, 2 липня, о 10.00 відбудеться сесія з розгляду земельних питань у малому залі засідань обласного Будинку рад з розгляду земельних питань", – повідомили на сайті мерії.

Як відомо, з ініціативою відправити Сергія Одарича у відставку виступає депутат Черкаської міськради від партії "УДАР" Артем Гришанов. Питання вже розглядали 2 червня – щоправда тоді у депутатів не вистачило голосів, щоб навіть внести його до порядку денного. 18 червня питання перенесли на наступне засідання.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version