НовиниРоботу у вівторок депутати почнуть із відставки Одарича

Роботу у вівторок депутати почнуть із відставки Одарича

-

- Advertisment -

У вівторок, 7 липня, відбудеться чергове засідання Черкаської міської ради із розгляду галезвчих питань. Засідання розпочнеться о 10:00 у Будинку рад.

Як свідчить порядок денний, оприлюднений на сайті мерії, перше питання, яке розглянуть депутати, – " Про дострокове припинення повноважень міського голови Одарича Сергія Олеговича".

Спочатку засідання призначали на 30 червня, утім згодом перенесли на тиждень – 7 липня.

"Заплановане на вівторок, 30 червня, 33 пленарне засідання Черкаської міської ради з розгляду галузевих питань переноситься на тиждень.Сесія відбудеться 7 липня о 10 год. 00 хв. у малому залі засідань обласного Будинку рад. Окрім цього, в четвер, 2 липня, о 10.00 відбудеться сесія з розгляду земельних питань у малому залі засідань обласного Будинку рад з розгляду земельних питань", – повідомили на сайті мерії.

Як відомо, з ініціативою відправити Сергія Одарича у відставку виступає депутат Черкаської міськради від партії "УДАР" Артем Гришанов. Питання вже розглядали 2 червня – щоправда тоді у депутатів не вистачило голосів, щоб навіть внести його до порядку денного. 18 червня питання перенесли на наступне засідання.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x