НовиниЧеркасиРоботи на колекторі в Черкасах планують завершити за два...

Роботи на колекторі в Черкасах планують завершити за два тижні

-

- Advertisment -

Аварійні бригади «Черкасиводоканалу» ремонтують колектор. Він транспортує стоки з більшої частини Митниці. Минулого тижня на цьому перехресті утворилося провалля. Робітники відразу почали усувати проблему.

Труба, яка знаходиться під землею, вже застаріла. Їй близько 40 років. Аварійники виявили більш глибоке руйнування частини колектора. Тому роботи більше, ніж очікувалось.

Майстер цеху ВІВ КП «Черкасиводоканал» Олег Кравець розповів: «Ускладнюється тим, що все знаходиться під землею. Ми не бачимо що там. Коли ми приїхали спочатку, було завдання помінять 12 метрів труби, а коли ми обстежили вже інші ділянки, то виявилося, що потрібно все розкопувати, там теж труба в аварійному стані».

Головний інженер зазначив, що для ремонту використовують сучасні пластикові труби. Вони прослужать мінімум півсотні років. Планували їх замінювати методом санації. Проте довелося все розкопувати. 12 метрів труби вже замінили, залишилося ─ ще 60. Але через незаплановані роботи, часу для ремонту потрібно більше.

«Плануємо закінчити роботи протягом 2 тижнів, якщо не буде додаткових ускладнень. На наданні послуг водопостачання та водовідведення ця ситуація жодним чином не відобразиться. Будуть організовані лінії перекачки, тобто споживачі нашу присутність тут не відчують», ─ зазначає головний інженер КП «Черкасиводоканал» Олександр Гончаренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x