додому Новини Черкащина Рідні загиблого в Умані хлопця шукають допомоги (ФОТО, ВІДЕО)

Рідні загиблого в Умані хлопця шукають допомоги (ФОТО, ВІДЕО)

0

13 квітня в уманському парку "Софіївка" виявили тіло повішеного хлопця. Поліцейські отримали повідомлення про самогубство, та, зважаючи на низку нюансів, відкрили кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (умисне вбивство без кваліфікуючих ознак). Рідні загиблого не вірять, що хлопець сам покінчив із життям, тож самостійно шукають будь-яку інформацію. Допомогти просять і в уманчан, які можуть щось знати.

До редакції сайту vikka.ua звернуся дядько загиблого 20-річного Дмитра Віталій. Рідні хлопця виявили чимало переконливих ознак, які можуть свідчити про те, що його племіннику допомогли накласти на себе руки. Кажуть: моторошна трагедія залишила занадто багато запитань, на які родичі хочуть отримати відповіді. Зокрема, й від правоохоронців.

"Якщо ви щось знаєте або бачили – не мовчіть, розкажіть нам. Анонімність гарантуємо. Ми повинні знати правду: якщо він дійсно зробив це сам, – маємо прийняти це і змиритись. Але якщо це зробили зловмисники, то ті, хто винен у смерті нашої дитини, повинні бути покарані. Це не повинно зійти їм з рук. Інакше так само може постраждати будь-яка інша дитина", – каже Віталій.

Зазначимо, 2 лютого Дмитру виповнилось 20 років. Юнак родом із села Улянівка Одеської області. Школу закінчив ледь не з золотою медаллю. Навчався в Уманському педагогічному університеті, збирався стати вчителем історії. Як наголошують його рідні, Дмитро був життєрадісним і ніколи не був помічений з поганими компаніями.

Зв'язатись з дядьком покійного можна за телефоном: 0678843697 – Віталій. .

 

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській гімназії невідомі розпилили газ із балончиків.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version