НовиниЧеркащинаРічниця вбивства Комарова: черкаські журналісти колективно вимагають публічного звіту...

Річниця вбивства Комарова: черкаські журналісти колективно вимагають публічного звіту про розслідування

-

- Advertisment -

4 травня – річниця нападу на черкаського журналіста та активіста Вадима Комарова. У результаті отриманих травм чоловік помер у лікарні, так і не прийшовши до тями.

Минув рік, а імена виконавців і безпосередніх замовників злочину досі невідомі. Журналісти місцевих ЗМІ підписали колективне звернення до правоохоронних органів з вимогою публічного звіту стосовно розслідування справи.

"У нас немає сумніву у тому, що мотивом нападу була безпосередня професійна діяльність Вадима, що робить цей злочин особливо зухвалим і таким, що вимагає максимальної уваги з боку правоохоронних органів. Його розкриття мало б стати пріоритетним для всієї правоохоронної системи не лише міста чи області, а й країни в цілому. Натомість за багато місяців ми так і не отримали жодної нової інформації про хід розслідування і його хоча б проміжні результати. Тобто нічого з того, що могло переконати нас, що ця справа і досі є актуальною для правоохоронців, як це заявлялось керівництвом Національної поліції після смерті Вадима", – йдеться у зверненні.

Журналісти наголошують, що публічний звіт про хід розслідування справи дасть упевненість у тому, що смерть колеги не є черговим безкарним злочином, і винні особи будуть знайдені та постануть перед судом.

Як повідомляв сайт vikka.ua,  жорстокий напад на Комарова стався 4 травня близько 9 години ранку просто у центрі міста. Тоді журналіст отримав кілька ударів по голові важким предметом і відкрито черепно-мозкову травму. Чоловік переніс дві важкі операції, однак зі стану коми так і не вийшов. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах боржник намагався уникнули сплати 5 мільйонів гривень до бюджету

Прокуратура виявила план боржника, який намагався уникнути сплати майже 5 мільйонів гривень до місцевого бюджету. Про це повідомляє пресслужба...

Смілянська громада проведе в останню путь загиблого сержанта

Загиблого захисника Андрія Гнатова проведуть в останню путь у Смілі. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Андрій Гнатів був...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x