НовиниЧеркащинаРибоохоронці викрили на Черкащині сотню порушень (ФОТО)

Рибоохоронці викрили на Черкащині сотню порушень (ФОТО)

-

- Advertisment -

В період з 17 жовтня по 24 жовтня 2018 року працівники Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області викрили 100 порушень природоохоронного законодавства. Про це інформує прес-служба Управління.

Збитки, завдані рибному господарству, склали 9872,00 грн. У правопорушників вилучено 455 кг водних біоресурсів. Також конфісковано 47 заборонених знарядь лову.

Працівниками Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області, 19 жовтня 2018 року о 05 год. 00 хв. під час проведення рибоохоронної роботи на Кременчуцькому водосховищі в урочищі "Гадючка" поблизу с. Лозівок Черкаського району Черкаської області затримано громадянина, який займався незаконним виловом водних біоресурсів за допомогою двох мисинових сіток, які він ставив з гумового човна та виловив рибу: сазан – 2 шт., товстолоб – 2 шт., сом – 1 шт., загальною вагою 20 кг. Збитки, нанесені рибному господарству України, складають 1547 грн. 00 коп.

21 жовтня 2018 року о 08 год. 15 хв. під час проведення рибоохоронної роботи на ринку м. Шпола Черкаської області державними інспекторами Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області було виявлено факт продажу водних біоресурсів без документів, що засвідчують законність їх придбання, а саме: товстолоб, короп, білий амур, загальною вагою 150 кг.

Цього ж дня, о 10 год. 30 хв. працівниками Управління Державного агентства рибного господарства у Черкаській області під час проведення рибоохоронної роботи на Кременчуцькому водосховищі поблизу с. Вереміївка Чорнобаївського району Черкаської області затримано громадянина, який займався виловом водних біоресурсів сіткою в брід та виловив рибу: плітка – 13 шт., приблизною вагою 3 кг. Збитки, нанесені рибному господарству України, складають 1105 грн. 00 коп.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одну із водойм Черкащини запустили понад 500 кілограмів коропа.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Обережно, ботулізм: на Уманщині подружжя отруїлося рибою

На Черкащині продовжують реєструватися випадки захворювань на ботулізм. У лікарні перебувають чоловік та дружина із Жашківської громади. Повідомляє Черкаський...

Суд обрав запобіжний захід водію, через якого постраждали двоє неповнолітніх на Золотоніщині

Підозрюваному у ДТП, в якій постраждали двоє неповнолітніх та жінка, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x