НовиниЧеркащинаРиболовні човни, що виловлюють рибу на Черкащині, обладнані трекерами

Риболовні човни, що виловлюють рибу на Черкащині, обладнані трекерами

-

- Advertisment -

Весь промисел на Кременчуцькому водосховищі перебуває під постійним контролем Черкаського рибоохоронного патруля. На риболовних човнах встановлені трекери. Про це повідомляється на сторінці Черкаського рибоохоронного патруля.

«На всіх риболовних суднах встановлені трекера (засоби дистанційного контролю), які в реальному часі дозволяють відстежити місце перебування судна, маршрут та час виходу і повернення човна в місце базування», – зазначають в рибоохоронному патрулі.

Контроль за трекерами здійснюється як уповноваженими особами Черкаського рибпатруля, так і центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства.

“Зі свого боку ми готові всебічно сприяти в налагодженні роботи моніторингу задля якнайшвидшого вирішення всіх проблемних питань, які виникли і не дозволяють нам, при здійсненні контролю промислу, в повній мірі прослідкувати місцезнаходження човнів рибної промисловості в районі діяльності патруля”,- наголошував начальник Черкаського рибоохоронного патруля Віктор Іванько.

Моніторинг риболовецьких суден почав працювати з початку червня цього року.

Метою моніторингу є забезпечення чіткого контролю суден, що є необхідним для охорони водних біоресурсів та їх раціонального використання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x