НовиниЧеркащинаРеєстрацію фракції Радикальної партії в Черкаській облраді скасували

Реєстрацію фракції Радикальної партії в Черкаській облраді скасували

-

- Advertisment -

На останній сесії Черкаської обласної ради головою було оголошено про створення фракції Радикальної партії Олега Ляшка у складі шести осіб, та як виявилося пізніше, – створення цієї фракції було сфальсифіковано одним з депутатів ради, а деякі депутати були включені до її складу проти своєї волі, належної участі та підписів. Цю інформацію підтвердила депутат обласної ради Ірина Бачинська.

"На минулій сесії було оголошено про створення фракції, в яку я начебто увійшла. Однак це не так! Я дуже обурена такими діями, адже хтось із депутатів без моєї згоди і підпису вписав мене до складу фракції і навіть не поставив до відома. У зв’язку з цим, я звернулась до голови обласної ради з вимогою скасувати реєстрацію фракції та отримала запевнення, що цю прикру помилку буде виправлено, а реєстрацію фракції за сфальсифікованими документами буде скасовано на черговій сесії обласної ради", – каже депутат.

Також Ірина Бачинська повідомила, що народний депутат, відповідальний в Радикальній партії Олега Ляшка за Черкащину – Віктор Вовк, звернувся до правоохоронних органів щодо розслідування факту фальсифікації створеної фракції. Наразі слідчим відділом управління  Нацполіції в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 358 КК України, та проходить досудове розслідування.

Таким чином, письмове повідомлення про сформування депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка в Черкаській обласній раді виявилось підробленим документом, а зареєстрована апаратом фракція – сфальсифікованою. 

"Маю сподівання, що з боку керівництва Черкаської територіальної організації РПЛ буде дана принципова оцінка таким ганебним діям, що будуть зроблені належні висновки щодо окремих депутатів, а також обласна організація займе принципову і конструктивну позицію щодо відновлення фракції РПЛ в облраді", – додала Ірина Бачинська.

Як повідомляв сайт vikka.ua, радикали допомогли дитбудинку і спорткомплексу Черкас.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x