НовиниЧеркащинаРештки птиці, що викинули поблизу Черкас, обіцяють прибрати до...

Рештки птиці, що викинули поблизу Черкас, обіцяють прибрати до кінця місяця (ФОТО)

-

- Advertisment -

У селі Червона Слобода, що біля Черкас, невідомі особи вивантажили 8 тонн відходів тваринництва – залишки птиці. Таке повідомлення отримали працівники Держекоінспекції 20 лютого о другій годині дня.

Питання утилізації небезпечних відходів тваринництва розглянули в Черкаській РДА на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку провів заступник голови Черкаської РДА Петро Коренюк. Про це пишуть "Сільські обрії".

Хто викинув відходи ще невідомо. Проте з маркування на поліетилені, в який упаковані курячі ніжки, можна припустити, що їх привезли на Черкащину з інших областей.

"Державна екологічна інспекція в Черкаській області направила лист до правоохоронних органів для встановлення винних осіб, щоб притягти їх до адмінвідповідальності", – повідомила заступник начальника відділу екологічного контролю земельних ресурсів за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами ДЕІ Наталія Іващенко.

Окрім того, Червонослобідська сільська рада отримала припис від ДЕЇ щодо необхідності ліквідувати несанкціоноване звалище до 1 березня. Виконуючий обов’язки начальника управління Черкаського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Павло Семушин повідомив, що підприємство, яке візьметься утилізувати відходи тваринництва, вже знайшли. Це – Тальнівський  утильзавод завод із виробництва м`ясо-кісткового борошна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Золотоніський водоканал забруднює річки небезпечними речовинами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині прощатимуться із загиблим захисником

Сьогодні, 24 квітня, мешканці Звенигородки зберуться, щоб провести в останню путь військового Олега Харитоненка. Про це повідомили у пресслужбі...

Прокуратура вимагає стягнути з підприємств на Черкащині понад 4 млн грн за забруднення повітря

Після виявлення грубих порушень норм законодавства про охорону атмосферного повітря на Черкащині, прокуратура звернулася до суду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x