додому Новини Черкащина Ремонт шляхопроводу біля Золотоноші обіцяють завершити восени

Ремонт шляхопроводу біля Золотоноші обіцяють завершити восени

0

У межах реконструкції обходу міста Золотоноша триває ремонт шляхопроводу через залізничну колію на км 117+180 дороги Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь.

Реконструкцію планують завершити восени 2020 року, інформують в Укравтодорі.

Шляхопровід було побудовано 1974 року, з того часу капітальних ремонтів тут не проводилось. За час довготривалої експлуатації (більше 46-ти років), негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху, у тому числі великовагового транспорту, сталося руйнування балок прогонових будов, деформаційних швів та асфальтобетонного покриття.

На цей час вже зведено проміжні опори, виконуються роботи із монтажу ригелів, проводяться підготовчі роботи до монтажу балок шляхопроводу.

Що буде зроблено:

реконструкція шляхопроводу передбачає розбирання старої конструкції мосту. Буде влаштовано нові опори шляхопроводу, прогонові споруди, нову монолітну плиту проїзної частини. Також буде поширено проїзну частину, влаштовано водовідведення, нове бар’єрне та перильне огородження, нові шари асфальтобетонного покриття на шляхопроводі та на підходах до нього, встановлено нові дорожні знаки та нанесено розмітку.

Загалом у 2020 році буде відновлено 33,5 км дороги Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь у Черкаській області.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, ремонт дороги розпочали на Чигиринщині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version