додому Новини Черкащина Ремонт дороги по Героїв Дніпра у Черкасах планують закінчити цього року (ФОТО)

Ремонт дороги по Героїв Дніпра у Черкасах планують закінчити цього року (ФОТО)

0

У Черкасах тривають активні роботи з реконструкції третьої черги вулиці Героїв Дніпра від вул. Сержанта Смірнова до вул. Козацької. Темпи і якість зробленого цього тижня перевірив міський голова Анатолій Бондаренко. Про це йдеться на сайті мерії.

Заступник ПП "Дорстрой", яке здійснює ремонт дороги, Ігор Віблий  розповів, що зараз на відрізку вулиці Героїв Дніпра від вул. Сержанта Смірнова до вул. Козацької здійснюються підготовчі роботи: вирубка дерев, які потрапляють у зону майбутніх тротуарів та велодоріжок. Також триває розробка корита під поширення.

"Наше підприємство вже розпочало монтаж зливової і побутової каналізації на вказаній ділянці. Зараз ми готуємось до перенесення водогону, що потребує додаткових попередніх робіт. Частково проведено монтаж зливової каналізації та здійснено врізку у міський колектор діаметром 1200 міліметрів. Також працівниками ПП "Дорстрой" спільно з КП "Черкасиводоканал" та КП "ЧЕЛУАШ"  облаштовано колодязь зливової каналізації поблизу будинку по вул. Героїв Дніпра,5. Це забезпечить витік дощових потоків з проїжджої частини, що мало місце на цій ділянці раніше", – повідомив Ігор Володимирович.

За його словами, до кінця року будуть завершені всі земельні роботи на проїжджій частині вул. Героїв Дніпра від вул. Сержанта Смірнова до вул. Козацької. Тож на новорічні свята жителі нашого міста матимуть змогу вільно пересуватися на вказаному відрізку дороги.

Ігор Віблий наголошує, що зараз роботи ведуться максимальними темпами, аби встигнути завершити запланований обсяг до Нового року. А вже з 8-9 січня підприємство працюватиме в цьому напрямку  й надалі.

"Єдине, що може спричинити відхилення від графіку виконання робіт – це  несприятливі погодні умови.  А технікою, матеріалами та виробничими засобами підприємство забезпечено повністю. Адже ПП "Дорстрой" чітко дотримується взятих на себе зобов’язань щодо темпів і якості проведення робіт. Оскільки це – репутація та обличчя нашого підприємства, що є ключовими у професійній сфері і загалом у житті", – наголосив Ігор Володимирович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас дав команду терміново "вкатати" мільйони гривень у ремонт дороги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version