додому Новини Черкащина Рейдери намагалися захопити агрофірму на Черкащині: затримано 50 осіб (ФОТО, ВІДЕО)

Рейдери намагалися захопити агрофірму на Черкащині: затримано 50 осіб (ФОТО, ВІДЕО)

0

10 квітня рейдери намагалися захопити одну з агрофірм Городищенського району Черкаської області. Про це у Facebook повідомляє черкаський атовець Василь Шкут.

"Працювали за напрацьованою схемою: за ніч підробляються документи, заганяються "тітушки" і захоплюється адміністрація агрофірми. У цьому випадку "тітушки" були з Броварів та Київської області. Ціна питання – 50$", – пише Василь Шкут.

Інформацію підтвердив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, мовляв, завдяки активним діям поліції всі 50 чоловіків-рейдерів затримані.

Група захоплення спрацювала швидко і оперативно. За повідомленням Василя Шкута, у рейдерів вилучили два пакети пістолетів, автомати, наркотики.

Згодом правоохоронці встановили, що чоловіки прибули на територію Черкаської області з Київської, Житомирської та Харківської областей. Усіх затриманих доставлено до Городищенського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині віджимають цілі підприємства.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version