додому Новини Реінкарнація: у новій раді працюватимуть двадцять депутатів минулого скликання

Реінкарнація: у новій раді працюватимуть двадцять депутатів минулого скликання

0

Згідно з попередніми підрахунками, до нової міської ради потрапляють 20 депутатів теперішньої міськради.

Від Партії вільних демократів у міську раду знову потрапляють голова депутатської групи ПВД у чинній міській раді Олег Ліходькін, Ольга Швець, яка раніше очолювала муніципальну інспекцію в мерії, колишній секретар Черкаської міськради Василь Маринкевич, Роман Макуха, а також юристка Наталя Даньковська.

Не покинуть залу засідань і кілька депутатів від "Батьківщини". Зокрема, голова міської організації Роман Діскант, директор кінотеатру "Україна" Валентина Слуцька, колишній керівник фракції "Батьківщини" в міській раді Наталія Коваленко, а також Микола Добровольський, який мав амбіції стати секретарем міської ради.

Має шанс знову стати депутатом і колишній батьківщинівець Микола Булатецький.

Від "УДАРу" в міську раду також попередньо потрапляють чинні народні депутати Ігор Кіта, а також Армен Акопян, які в минулому скликанні були депутатами від Партії вільних демократів.

Від Партії підприємців та промисловців у міську раду також потрапляє бізнесмен Микола Мирза.

Шляхом самовисування на мажоритарних округах також перемагають Артур Савін (зараз є представником депутатської групи "Черкащани", зайшов у колишню міську раду як комуніст), Сергій Ткаченко (у минулому скликанні був соратником екс-мера Черкас Сергія Одарича, а опісля пішов до нього в опозицію), Олександр Радуцький, який очолює КП "Дирекція парків".

У міську раду також попередньо знову потрапить екс-регіонал Володимир Гудзенко.

Крім того, по "мажоритарці" перемагають колишній "УДАРівець" Сергій Кудактін, з яким пов'язаний скандал із незаконними біг-бордами, розміщенами по Черкасах, а також самовисуванець, якого підтримала команда Одарича, Андрій Більда, а також чинний "черкащанин" Олександр Савенко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version