додому Новини Черкащина Реальний торг: екс-помічник черкаського "батьківщинівця" продає "безкоштовну" землю (Фото)

Реальний торг: екс-помічник черкаського "батьківщинівця" продає "безкоштовну" землю (Фото)

0

Екс-помічник депутата Черкаської міської ради Юрія Тренкіна продає "безкоштовну" землю в Соснівці.

Інформацію про продаж ділянки в елітному мікрорайоні розміщено на одному із профільних сервісів. За ділянку площею 0,1 га по вул. Золотоніській продавець просить 40 тис. дол., але "реальному покупцю" обіцяють "реальний торг". В оголошенні також зазначається, що ділянка правильної форми, без забудов з багаторічними соснами на території. Цільове призначення — для будівництва житлового будинку, пише "Кропива".

В березні 2018 року депутати міської ради ухвалили рішення про безоплатну передачу земельної ділянки у власність громадянина Андрія Попова. Однак до того профільний департамент готував проект рішення про відмову у передачі ділянки через належність земельної ділянки до природно-заповідного фонду.

На місцевих виборах 2015 року, Андрій Попов балотувався до Черкаської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка. З грудня 2015 до середини лютого 2018 року був помічником депутата міської ради від ВО "Батьківщина" Юрія Тренкіна.

Під час останніх двох всеукраїнських кампаній (президентської і парламентської) Тренкін очолював обласні штаби Юлії Тимошенко та ВО "Батьківщина". Є 39 номером у виборчому списку партії до Верховної Ради.

Нині продовжує опікуватися мікрорайоном "Митниця" та намагається імплементувати на практиці рішення міської ради про грошову компенсацію учасникам АТО замість права на отримання земельної ділянки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати не виділили кошти на ремонт п'яти черкаських шкіл та двох дитсадків.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version