НовиниЧеркащинаРеабілітаційний центр на Черкащині викрили на експлуатації незаконної праці...

Реабілітаційний центр на Черкащині викрили на експлуатації незаконної праці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного залучення до найманої праці учасників реабілітаційного центру однієї з молодіжних громадських організацій. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Під час санкціонованих обшуків слідчими та працівниками поліції під процесуальним керівництвом Золотоніської місцевої прокуратури в сейфі керівника реабілітаційного центру виявлено та вилучено паспорти, видані на ім’я осіб, що проходять реабілітацію в зазначеній установі, та неофіційно залучаються до найманої праці, а також інші документи, що мають значення для кримінального провадження.

В ході проведення слідчих дій та під час безпосереднього спілкування з утриманцями встановлено факт щомісячної сплати на рахунок установи коштів родичами останніх, а також залучення учасників реабілітації до праці зі збирання урожаю та догляду за сільськогосподарськими культурами на полях сільськогосподарських виробників району. Одночасно встановлено, що кошти за виконану роботи надходили як на рахунок центру, так і керівнику безпосередньо готівкою та сільгосппродукцією.

На цей час у межах провадження досліджуються всі питання законності утримання осіб в реабілітаційному центрі, причини вилучення в останніх паспортів громадян України, обставини неофіційного залучення останніх до найманої праці та встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності зазначеної установи.

Зазначимо, за вчинене винним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, комісія завершила розслідування раптової смерті на черкаському підприємстві.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Для веслувальної школи Черкас міська влада передала спортивний інвентар (ВІДЕО)

У Черкасах дитячо-юнацькій веслувальній школі передали спортивний інвентар, закуплений за бюджетні кошти. Повідомляє власний кореспондент ВІККА. Спортивні школи — важлива...

В Умані жінка нелегально привласнила земельну ділянку в районі паломництва

Уманчанка була засуджена за шахрайство, вчинене групою осіб у великих розмірах, та легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом. Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x