НовиниRange Rover, Porsche та подарунок майже у мільйон гривень:...

Range Rover, Porsche та подарунок майже у мільйон гривень: родина черкаських чиновників показала свої статки

-

- Advertisment -

Директор департаменту організаційного забезпечення Лілія Миколаївна Маліщук та її чоловік заступник начальника відділу "Оперативна служба" Черкаської міської ради Сергій Дмитрович Маліщук подали свої електронні декларації за 2016 рік. Так, протягом минулого року чиновники на двох заробили 220 тисяч гривень заробітньої плати, також Лілія Миколаївна отримала 35 тисяч гривень пенсії, пише "ІнфоМІСТ".

У той же час Сергій Дмитрович протягом року отримав подарунок вартістю 887 тис. грн в негрошовій формі від Бабій Марини Сергіївни, яка є його донькою. За словами Лілії Маліщук, мова йде про нерухомість в одному з обласних центрів, що в результаті була продана за 900 тисяч гривень.

Після цього родина придбала два люксових авто: Range Rover 2012 року випуску та Porsche Cayene 2011, якими ніби то користується донька. Обидві автівки коштують 804 тисяч грн.

Бабій Марина Сергіївна офіційно зазначена засновником та директором двох юридичних осіб – ТОВ "Вортекс Плюс" та ТОВ "М.А.Л. Компані". Остання згідно інформації сайту Youcontrol протягом 2014, 2015 зазнавала збитків, а в 2013 році мала прибуток  в розмірі 500 тис.грн. Інформація про фінансові результати ТОВ "Вортекс Плюс" відсутня. Крім того, задекларувала родина Маліщуків обєкт незавершеного будівництва, площею 494 квадратних метра,  на спорудження якого у свій час бралася валютна іпотека і заборгованість по якій сягає 36 тис.доларів, про що свідчать ухвали Придніпровського районного суду.

Протягом 2016 року родині чиновників вдалося погасити 1649 доларів позики, а також сплатила 8 тис. грн штрафу. Задекларували Маліщуки також Hyndai Tucson 2008 року випуску та земельну ділянку розміром 1 тис. кв. м.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Валерій Лютий оприлюднив свої статки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x