додому Новини Райлікарня на Черкащині отримала сучасний флюорограф (ВІДЕО)

Райлікарня на Черкащині отримала сучасний флюорограф (ВІДЕО)

0

В Уманській центральній районній лікарні з'явився сучасний пересувний флюорограф "Україна", який устаткований на базі автомобіля БАЗ "Еталон". Він обслуговуватиме жителів Уманського, Христинівського, Монастирищенського і Тальнівського районів. Про це повідомила у Facebook прес-служба нардепа Антона Яценка.

Проект реалізований за сприяння народного депутата України Антона Яценка та Уманської районної ради.

"Вітаю всіх громадян з першим кроком по наближенню медицини до людей", – прокоментував завідувач травматологічним відділенням Уманської Центральної районної лікарні Валентин Судакевич.

За допомогою флюорографічного апарату лікарі мають змогу продіагностувати у пацієнтів грудну клітку та виявити можливі захворювання легень на різних стадіях. За один день обстеження можуть пройти близько 100 осіб.

У рамках соціального проекту нардепа "Здоровим має бути кожен" близько півтори тисячі жителів Монастирищенського району скористалися безкоштовними послугами пересувного флюорографічного комплексу. Невдовзі пройти діагностику зможуть і жителі Уманського, Христинівського районів, сіл Вишнопіль та Легедзине Тальнівського району.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаським медикам пропонують безкоштовне житло в обмін на посаду лікаря.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version