додому Новини Політика Радуцького цікавить, чому мер Бондаренко перебуває "у позиції страуса"

Радуцького цікавить, чому мер Бондаренко перебуває "у позиції страуса"

0

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зник з інформаційного поля, незважаючи на гучні події, що сталися у місті останнім часом. Про це у Facebook пише секретар міськради Олександр Радуцький.

"Як керівник міста він мав би висловити свою позицію щодо резонансних подій. Учора загинула дитина, потрапивши у відкритий люк, кому він належить і чому так сталося, досі не з"ясовано. А днем раніше директора департаменту архітектури, який освоює третину бюджету розвитку міста, затримали на хабарі.В обох випадках ідеться про департаменти, керівники яких – Артур Савін та Сергій Танюк – підпорядковані безпосередньо міському голові", – зауважив Олександр Романович.

Він нагадав, що після вбивства Михайла Бінусова мер дав прес-конференцію наступного ранку й у нього були готові відповіді на всі питання.

"Чому ж зараз він у позиції страуса? Нині кадрова політика Анатолія Васильовича, накладання вето на депутатські рішення призводять до небезпечного комунального безладу. Як громадянин і депутат вимагаю від мера Черкас терміново відреагувати на ситуацію, яка склалася й пояснити людям, що коїться у їхньому місті та до чого ще треба бути нам готовими", – наголосив Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, секретар міськради заявив про причетність Савіна до забудови на Митниці.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version