НовиниЧеркащинаРадуцький розповів, що могло стати причиною вбивства Бінусова

Радуцький розповів, що могло стати причиною вбивства Бінусова

-

- Advertisment -

Секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький пов’язує убивство депутата міськради Михайла Бінусова із будівництвом на набережній. Про це він розповів на спільній прес-конференції із міськими депутатами 3 жовтня, передає кореспондент vikka.ua.

"Ця ситуація вже висвітлювалася у ЗМІ. Рішенням сесії депутати скасували містобудівні умови для багатоповерхової забудови на вул. Героїв Дніпра, 4. Туди зайшли ТОВ "Будгарант" та ПП "Шора". До фірми "Будгарант" причетний директор департаменту архітектури Артур Савін. Фірма зареєстрована за адресою Чехова, 33. На цій ділянці розташований його двоповерховий будинок. А ПП "Шора" належала Михайлу Бінусову", – зазначив Радуцький.

За його словами, інвестори почали вкладати кошти, щоб "протягнути" будівництво. 17 вересня до нього та депутатів звернувся представник інвестора Артем Павлік, який повідомив, що на це вже було витрачено мільйон доларів. Ці кошти були вкладені у будівництво на ділянці ПП "Шора".

"Ми запитали: а хто ж тобі пообіцяв? Він сказав, що мав домовленість із міським головою, – зауважив Радуцький. – Потім представник інвестора сказав, що їм потрібно повертати витрачений мільйон доларів. Мовляв, ставки дуже високі".

Секретар міськради наголосив, що його слова щодо лобіювання інтересів забудовника міським головою можна розцінювати як повідомлення про злочин.

Водночас депутат Черкаської міськради Микола Мирза додав, що питання забудови набережної, крім міського голови, також активно лобіював депутат обласної ради від "Батьківщини" Михайло Мушієк.

За словами Миколи Мирзи, він був присутній на зустрічі в кабінеті міського голови, на якій були перший заступник мера Станіслав Овчаренко, секретар міськради Олександр Радуцький, депутат міськради Михайло Бінусов, депутат облради Михайло Мушієк та Олександр Прудіус. Мирза закликав міського голову змінити проект забудови, однак той наполягав саме на проекті Бінусова.

За даними ЗМІ, Олександр Прудіус, який був присутній на зустрічі з мером, – відомий і в Черкасах, і в області як кримінальний авторитет.

Нагадаємо, увечері 28 вересня в Черкасах поблизу гаражів по вулиці Генерала Момота невідомі розстріляли з автомата начальника департаменту житлово-комунального комплексу, депутата Черкаської міської ради та очільника обласного "Укропу" Михайла Бінусова. Поліція відпрацьовує кілька версій убивства. За фактом розстрілу депутата відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".

Як повідомляв сайт vikka.ua, з’явилася ще одна версія вбивства черкаського депутата.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Медитація та зв’язок з поколіннями: черкасців навчають створювати писанки (ВІДЕО)

У Черкаському художньому музеї навчають писанкарству. Заходи проводять щорічно за місяць перед Великоднем. Про це повідомляє власкор ВІККА.  Охочих випробовувати...

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x