НовиниЧеркащинаРадуцький просить новоспеченого Президента припинити корупцію в Черкасах (ВІДЕО)

Радуцький просить новоспеченого Президента припинити корупцію в Черкасах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький підготував звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо кримінальної ситуації у Черкасах. Відео обранець розмістив на своїй сторінці у Facebook.

"У мене і черкащан є прохання до Вас. Я розумію, що Вам дуже важко впливати на цю ситуацію, але впевнений, що з даними рейтингами це можливо, – звертається Радуцький до Зеленського. – Наразі у Черкасах створилось економічно-злочинне угрупування, яке очолює міський голова Анатолій Бондаренко. Підставами цього є кримінальні справи, відкриті щодо нього та його команди, вручені підозри та матеріали, які вже передані у відповідні служби".

Далі обранець перелічує справи, порушені поліцією стосовно черкаського мера. Серед них – зловживання службовим становищем, ухилення організованої злочинної групи від сплати податків, неналежне виконання своїх службових обов’язків, декларування недостовірної інформації. Врахував депутат і вручені підозри поплічникам мера Юрію Тренкіну й Артуру Савіну. Повний перелік кримінальних справ Радуцький озвучує у своєму відео. Також із ним можна ознайомитись на сторінці обранця у соцмережі.

"Наше місто знаходиться на річці Дніпро. Ви були тут неодноразово і бачили, яке воно гарне і яскраве, – продовжує звертатись депутат до Володимира Зеленського. – Місцеві жителі мріяли, щоб 13 кілометрів нашого Дніпра не забудовували. Хотіли, аби там були гарні, якісні пляжі для відпочинку. Але керівник департаменту архітектури та містобудування ЧМР Артур Савін дав забудовнику "зелене світло".

Наостанок Олександр Радуцький нагадує Президенту, що той взяв на себе відповідальність прибрати корупцію в нашій країні.

"Я прошу, почніть це з Черкас", – каже обранець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат вимагає скасувати рішення виконкому про монопольного управителя будинків.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x