НовиниРадуцький пояснив, чому виконком проголосував за передавання квартири СБУшнику

Радуцький пояснив, чому виконком проголосував за передавання квартири СБУшнику

-

- Advertisment -

Під час чергового засідання виконкому ухвалили рішення надати у приватну власність службову квартиру одному зі співробітників УСБУ в Черкаській області, який дослужився до пенсії.

Як повідомляє прес-служба Координаційної ради сил Майдану, проект рішення про виключення цієї квартири з числа службових та передачу у приватні руки виноситься на розсуд виконавчого комітету третій раз поспіль, однак потрібної кількості голосів рішення не набирало.

"От скажіть, кому ще, крім СБУшників, міліціонерів і суддів у нашій країні просто так дають квартири? Нікому! У міста нема можливості надавати допомогу сім’ям воїнів АТО: родинам загиблих не те, що квартири, допомоги толкової ніхто не надав, а тут СБУшнику, не зрозуміло за що, черговий раз подарували квартиру. Для молодого спеціаліста, який прийде на його місце, бюджетного житла не буде", – обурюється член виконавчого комітету на громадських засадах Іван Кієнко.

За передавання службового житла у приватну власність проголосувало вісім членів виконкому: Сергій Одарич (міський голова), Олександр Радуцький (секретар міської ради), Тарас Хвиль (перший заступник міського голови), Олександр Ільченко (заступник міського голови), Станіслав Овчаренко (заступник міського голови), Валерій Макєєв (від Черкаської міської громадської організації "Громадський контроль"), Анатолій Рудковський (від Черкаської міської Спілки ветеранів Афганістану), Олександр Сандецький (від трудового колективу ПАТ "Азот").

Водночас як пояснив кореспонденту vikka.ua секретар міськради Олександр Радуцький, працівник СБУ проживав у цій квартирі 15 років.

"Це житло – це власність СБУ, але воно стояло на квартирному обліку в місті. До нас звернулася Служба безпеки з проханням зняти квартиру з обліку. Цей працівник прожив там із сім'єю, з дітьми 15 років. Перший раз я проголосував проти. Але вдруге, коли розібрався, що людина 15 років із сім'єю прожила в цій квартирі, проголосував за", – пояснив свою позицію Радуцький.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x