НовиниЧеркащинаРадуцький подарував Бондаренку окуляри і зачитав свої поправки до...

Радуцький подарував Бондаренку окуляри і зачитав свої поправки до бюджету

-

- Advertisment -

Під час засідання Черкаської міської ради 27 грудня місцевий депутат Олександр Радуцький зробив новорічний подарунок мер. Анатолій Бондаренко отримав від обранця помаранчеві, часів Майдану, окуляри. Такий презент Радуцький аргументував тим, щоб мер міста краще роздивився положення запропонованого бюджету на 2020 рік.

Про це із сесійної зали повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

"Настали часи, коли треба одягати окуляри. Вчора міський голова сказав, що прибирання зелених зон було зняте з бюджету. Я переглянув документ і побачив, що не зняте. Тому я одягнув ці окуляри і вам, Анатолій Васильович, дарую такі гарні помаранчеві, з часів Майдану. Це такий мій новорічний подарунок", − зазначив Олександр Радуцький.

Опісля цього обранець зачитав власні пропозиції, щодо пунктів бюджету міста на наступний рік. Ті стосувались найбільш спірних питань, кошти з яких можна спрямувати на інші видатки. Меру запропонував перенаправити гроші на власний розсуд.

Зокрема, Олександр Радуцький запропонував зняти 4,5 мільйона гривень, що хотіли виділити на придбання машини для збирання та транспортування відходів.

"Наскільки я знаю, у влади є бажання придбати пилосос "Джонсон", але вже один був за 4,5 мільйони гривень. Тому хочу сказати, що тут є явна корупційна ціна, бо на ринку вони коштують принаймні на мільйон менше. Є пропозиція не витрачати кошти на "Джонсонів", бо через два роки ви знову його подаруєте Бортнику", − зауважив народний обранець. 

Також він запропонував зняти 4 054 900 гривень з видатків на ЖКГ для ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території міста, якою цьогоріч займалася "Нова якість", та 20 мільйонів 500 тисяч гривень на прибирання випадкового сміття вздовж магістралі та вулиць міста.

"Після розпоряджень, які були надані на сесії вчора, департамент ЖКК лишився без керівників, тому я пропоную ті рядки, які є у бюджеті та безпосередньо стосуються роботи ЖКК перерозподілити на КП "ЧЕЛУАШ". Тому що вони абсолютно дублюються", − зазначив Олександ Радуцький.

Крім того, він запропонував відмінити тендер на зимове прибирання, який був призначений департаментом ЖКК на 6 січня, а заплановані 60 мільйонів гривень перевести на КП "ЧЕЛУАШ", щоб це комунальне підприємство оголошувало тендер.

Після обговорення депутати не підтримали пропозицій Олександра Радуцького. Не підтримувати їх закликав "баткьівщинівець" Роман Діскант, назвавши поправки шкідливими для міста. Щоправда, подібні пропозиції згодом озвучив і його однопартієць рій Тренкін. За них промерська більшість проголосувала. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у новий рік Черкаси входять з прийнятим бюджетом.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x