додому Новини Черкащина Радуцький подарував Бондаренку блокнот і ручку

Радуцький подарував Бондаренку блокнот і ручку

0

Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький подарував міському голові Анатолію Бондаренку блокнот і ручку. Мовляв, для того, аби він мав змогу написати заяву до правоохоронних органів щодо встановлення тарифів на негабарит.

Про це повідомляє кореспондент vikka.ua.

"Я хочу нагадати вам, Анатолій Васильович: усе, що відбувається в сесійній залі і в залі виконкому – виключно ваша відповідальність", – наголосив Радуцький.

Так обранець відреагував на репліку мера, буцім при визнанні результатів конкурсу на вивезення негабаритного й будівельного сміття його ввели в оману.

"Розповідали нам, що все буде супер, всі будуть щасливі, якщо ми впровадимо цей проект. Виявилося, щасливі не всі, – сказав мер напередодні у ході пресконференції. І додав: нині в мерії вже провели службове розслідування. – Я думаю, відбувся просто зговір і в це мають втрутитися правоохоронні органи".

Задля більшої рішучості мера у зверненні до правоохоронців Олександр Радуцький зробив специфічний подарунок: "Дарую блокнот і ручку, щоб ви заяву швидше написали до поліції й прокуратури про те, що вас обманули".

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Черкас збирається скасувати сміттєвий договір, який сам уклав з управителем.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version