НовиниРадуцький перетворює сесії в РR-акції та театр-балаган – депутат

Радуцький перетворює сесії в РR-акції та театр-балаган – депутат

-

- Advertisment -

Депутат міської ради від Партії вільних демократів Олег Ліходькін вважає, що секретар міської ради Олександр Радуцький займається не тими функціями, які визначені в законі та в розпорядженнях міського голови.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Він мав би займатися організацією роботи сесії міської ради, постійних та тимчасових комісій, працювати з депутатами, щоб вони відвідували засідання, своєчасно ухвалювали рішення, працювали в  депутатських комісіях, забезпечувати своєчасне оприлюднення проектів рішень та ухвалені міською радою рішення.

– Натомість ми на кожній сесії бачимо спроби дестабілізувати ситуацію, вивести її в деструктивне русло. Кожної сесії – перепалки, скандали, зведення особистих рахунків. Мені, як депутату, соромно за останню сесію. Депутати цілий день просиділи в сесійній залі і змогли ухвалити лише одне рішення. Водночас в порядку денному були сотні важливих для міста питань. Сесія перетворюється на РR-акцію та театр-балаган одного актора. Олександр Радуцький замість того, щоб займатися своїми функціональними обов’язками, втручається в роботу комунальних підприємств, проводить якісь незрозумілі наради, збирає збори, перевищуючи власні повноваження і підмінюючи собою усю міську раду. Крім того втручання в роботу комунальних підприємств є прямим порушенням законів, – говорить Ліходькін.

Він порадив секретарю вивчити закон, де чітко виписані повноваження та обов’язки секретаря міської ради.

За його словами, колеги з інших політичних партій і фракцій так само висловлюють обурення діями секретаря міської ради.

– Олександр Радуцький говорить про якусь корупцію, а сам в ній замазаний по самі вуха. Чого варте його відверте, цинічне лобіювання земельних інтересів свого друга Ігоря Калашника. Ця скандальна історія про 10 га землі на полігоні, які взяли фірми, що очолює Ігор Калашник, уже набули розголосу. Такого відвертого, нахабного і цинічного лобіювання інтересів я за свою депутатську діяльність ще не зустрічав, – зазначив депутат.

Кілька тижнів тому мінімальною кількістю голосів членів виконкому був даний дозвіл на забудову 10 га полігону фірмам "Інтербуд" та "Експоінвест", директором яких є Ігор Калашник. Тричі це питання виносилося на розгляд виконкому. Кожного разу активну участь у "пропихуванні" цього питання приймав секретар міської ради Олександр Радуцький.

Як виявилося згодом, обидві ці фірми мають борг перед  ПАТ "Укрінбанк" в 34 млн грн, а майже все майно цього інвестора перебуває в банківській заставі. 

На переконання депутата, за рахунок міської землі Калашник за активного сприяння секретаря Олександра Радуцького намагається вирішити свої бізнесові проблеми.

Депутат Олег Ліходькін на останній сесії звернувся до міської ради із запитом-вимогою до міського голови щодо ветування скандального рішення виконкому та винесення його на розгляд сесії міської ради. Його підтримали депутати. Тож нині це питання має бути розглянуте депутатським корпусом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x