додому Новини Черкаси Радуцький-Бондаренку: залишайтеся мером всіх Черкас, а не окремих посіпак

Радуцький-Бондаренку: залишайтеся мером всіх Черкас, а не окремих посіпак

1

Депутат Черкаської обласної ради Олександр Радуцький вважає, що влада Черкас, яка зараз планують проводити «велику оптимізацію», робить це не вірно. На його думку, міський голова мав би почати зі свого оточення, а «не вирішувати ці питання за рахунок працівників». Своїми думками Олександр Радуцький поділився на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

«Заступники міського голови мають написати заяву за власним бажанням та продовжувати працювати на громадських засадах , як члени виконкому. Бо тільки за останній місяць вони отримали зарплату 60 -70 тисяч гривень.», – написав депутат Радуцький.

За його словами міський голова та його команда за останні роки збільшили кількість чиновників на 150 осіб. А тепер мер заявляє про ймовірне скорочення.

«Також потрібно розглянути кількість керівного складу комунальних підприємств , які отримують фінансову підтримку з міста. У них зарплати відповідні. Анатолій Бондаренко, Вам моя порада. Залишайтесь мером всього міста , а не своїх політичних посіпак», – зазначив Радуцький.

Нагадаємо, що у зв’язку із тотальним недовиконанням міського бюджету міська влада анонсувала скорочення видатків.

 

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version