НовиниЧеркащинаРадикали висловили свою думку щодо дій депутатів-відкликантів

Радикали висловили свою думку щодо дій депутатів-відкликантів

-

- Advertisment -

Після відкликання громадою Черкас депутата міської ради Віталія Косяка, депутат Сергій Тищенко, якого в РПЛ назвали, ймовірно, наступним, почав стверджувати, що начебто фракція Радикальної Партії  в Черкаській міській раді існує, а процес відкликання може її зруйнувати. А це вдарить по позиціям партії.

"Насправді, така заява Сергія Тищенка, колишнього члена РПЛ, і нині ще депутата Черкаської міської ради від Радикальної Партії, щиро здивувала парторганізацію. Я розумію його емоції, але треба бути чесним із собою та людьми", − повідомив заступник голови Черкаської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка Вадим Гайович, призначений Лідером партії Олегом Ляшком відповідальним за процес відкликання депутатів місцевих рад на Черкащині.

Він також зазначив, що ніякої легітимної фракції Радикальної Партії в міській раді не існує з того моменту, коли, за дорученням Лідера партії, вищий керівний орган партії ППрП розглянув "діяльність" депутатів міської ради та прийняв рішення про розпуск фракції і про відкликання всіх трьох депутатів міської ради. Про це рішення Сергію Тищенку було відомо.

"Реєстрація нових депутатів після відкликання старих − це шанс для партії утворити справжню легітимну депутатську фракцію, яка буде представляти інтереси громадян і звітувати про свою діяльність перед Ляшком, а не перед місцевими "авторитетами", перед якими, очевидно, звітують нинішні депутати, після свого обрання", − зазначив Вадим Гайович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, повноваження черкаських депутатів-відкликанців офіційно припинені.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x