УкраїнаРада прийняла законопроект, який забороняє дискримінацію в рекламі

Рада прийняла законопроект, який забороняє дискримінацію в рекламі

-

- Advertisment -

Верховна Рада у другому читанні ухвалила законопроєкт 3427 «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу», який запроваджує відповідальність за дискримінацію жінок і чоловіків у рекламі. Про це повідомляють на сайті ГУ Держпроспоживслужби у Черкаській області.

Прийняття законопроєкту дозволяє Держпродспоживслужбі більш ефективно протидіяти дискримінації за ознакою статі. Про це повідомила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька на своїй сторінці у Facebook.

– Вітаю всіх із прийняттям Верховною Радою законопроєкту 3427, який встановлює ефективні механізми по протидії дискримінаційній рекламі за ознакою статі, – зазначила Владислава Магалецька.

реклама дискримінація
zmina.info

Законопроєктом передбачений захист прав споживачів реклами, посилення відповідальності за порушення та уточнення визначень, яке має допомогти юристам у відстоюванні позицій в суді.

Довідково

До сфери відповідальності Держпродспоживслужби належить, зокрема, захист прав споживачів реклами. За 6 місяців цього року Держпродспоживслужба порушила 67 справ щодо реклами, що порушує етичні, гуманістичні та моральні норми.

Крім того, за півроку прийнято 17 приписів щодо усунення порушень або зупинення такої реклами. На рекламодавців накладено 37 штрафів на суму 146 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах провели обласний етап пісенного конкурсу «Червона рута» (ВІДЕО)

У Черкасах відбувся обласний відбірковий конкурс ХVIІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Переможці братимуть участь у фіналі наступного року. Відбір...

Черкаські волонтери роздали дітям 3 тисячі пакунків із солодощами (ВІДЕО)

У Черкасах безкоштовно роздавали солодощі. Діти віком від 3 до 14 років отримали пакунки з цукерками. Інформує власкор ВІККА....

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x