НовиниЧеркащинаРабінович: "Влада підвищила нам тарифи у понад 7 разів...

Рабінович: "Влада підвищила нам тарифи у понад 7 разів – ось і вся її робота в економіці"

-

- Advertisment -

Нинішня влада за чотири роки підвищила тарифи в цілому в сім разів. При цьому газ, власний видобуток якого перекриває потреби населення, подорожчав в 9,6 рази. Про це заявив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі авторської програми "Хто кому Рабинович" на телеканалі "112 Україна".

"Нам розповідають, що у нас мало не кожен день зростає зарплата, але справа зовсім не в розмірах зарплати, а в купівельній спроможності національної валюти, в якій вам виплачують зарплату. Давайте я наведу цифри: тарифи за чотири роки підвищилися в середньому більш ніж в 7 разів: газ подорожчав у 9,6 рази, опалення – в 11,3, холодна вода – в 5,3, гаряча – в 5,7. Порівняйте з тим, наскільки виросли зарплати, і скажіть: це здорові люди нам розповідають, що ми краще живемо?" – заявив політик.

Він нагадав, що крім перерахованого в Україні більш ніж в два рази впав прожитковий мінімум – з 147,2 до 66 доларів. На думку парламентарія, це означає, що протягом чотирьох років влади "методично і талановито" знищували економіку країни.

"І що ми отримали в результаті? Ось Міністерство економічного розвитку і торгівлі дало прогноз: в 2018 році роздрібні ціни на газ піднімуть на 18%. В 2019 – ще піднімуть, в 2020 – ще … Зате з 2021 роки нам обіцяють ціни не збільшувати. З 2019 до 2021 року підвищуватимуть тарифи на електроенергію на 25% щорічно. Ті люди, які говорять, що ми стали жити краще, просто довели країну до ручки", – констатував народний депутат.

При цьому він упевнений, що як мінімум тарифи на газ в Україні можна було б істотно знизити вже зараз, так як власний видобуток газу перевищує потреби населення.

"Ми самі можемо поставляти газ в Європу! У нас є ця можливість, тому що ми видобуваємо 19,4 млрд кубометрів свого газу. І якби ми направили хоч якісь кошти не в офшори, а на розвиток власної газовидобувної промисловості, ми б давно поставляли газ в ЄС. А замість цього ми виходимо і тупо просимо не будувати "Північний потік-2", який все одно буде побудований", – відзначив лідер партії" За життя".

Він навів ще кілька прикладів безпорадності і недалекоглядності чинної влади в сфері економіки.

"Ми маємо найбагатший чорнозем в світі, завдяки якому ми повинні були б нагодувати всю Європу. А насправді ми завозимо практично всю продукцію. Ми намагалися захистити свій ринок від іноземних авто, а внаслідок погубили власний автопром. Ми друга в світі країна за покладами урану – ми могли б торгувати їм з усім світом і самі виробляти паливо для АЕС. А ми його купуємо в Росії і в США. І так абсолютно у всіх галузях! Ось підсумки всієї економічної роботи влади. Але їх терпіти залишилося недовго. Треба прийти на вибори – і дати гідну оцінку економічному кретинізму влади!" – уклав Вадим Рабінович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, партія "За життя" презентує 25 липня покрокову програму виходу України з кризи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині СБУ заблокувала чергову схему виїзду за кордон «ухилянтів»

У Черкаській області Служба безпеки затримала організатора злочинної схеми нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Інформує Управління СБУ...

“Врятована рота”: Патронатна служба Азову разом з Trustee Plus запускають криптовалютний збір на порятунок поранених бійців

Організатори планують зібрати 5 млн. грн на порятунок близько 100 бійців 12 бригади спеціального призначення «Азов» НГУ та 3-ї...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x