НовиниЧеркащинаРабінович: Трамп – найбільший політик двадцять першого століття

Рабінович: Трамп – найбільший політик двадцять першого століття

-

- Advertisment -

Не варто дивуватися тому, що Трамп йде на переговори з Північною Кореєю або Російською Федерацією, будує стіни і переглядає торгові квоти. Американський президент просто виконує свої передвиборчі зобов'язання. Таку заяву зробив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович в ефірі авторської програми на телеканалі "112 – Україна".

"Трамп − найбільший політик двадцять першого століття. Мені він подобався ще до свого обрання, коли всі говорили про перемогу Хіларі Клінтон. Він – видатний державний діяч тільки тому, що він виконує свої передвиборні зобов'язання. У мене в кабінеті висить табличка з написом: "Вчися у Трампа!". І я намагаюся у нього вчитися вмінню співвідносити слово і діло. Зараз всі дивуються з того, що він будує стіну з Мексикою, переглядає відносини з Китаєм і ЄС. Але він же про все це говорив під час передвиборчої гонки! " − нагадав політик.

Парламентарій заявив, що у нього багато спільного з американським президентом.

"Мене часто порівнюють з Трампом, тому що ми раніше не були в політиці і не були членами будь-якої політичної партії до приходу в неї. Нас обох "нищать" ЗМІ, причому найсильніші. У нього там "CNN", "Washington Post", у мене тут "Інтер" та інші недобросовісні канали й журналісти. Соціологи, які весь час давали поразку Трампу на виборах, потроху "нищать" і мене. Але потрібно розуміти, що в рейтингах, де майже половина опитаних не визначилися з вибором, у нашої політичної сили самий низький рівень недовіри. Це дуже важливо! Тому, я думаю, що ми піднесемо українцям такий же сюрприз, як Трамп свого часу, коли переміг на виборах! ", − підкреслив народний депутат.

Прокоментував лідер партії "За життя" й майбутню зустріч президентів США і Росії.

"Не знаю, про що домовляться Путін і Трамп на майбутній зустрічі, тим більше, вони домовляються, на жаль, без участі України, але, сподіваюся, що станеться ослаблення напруженості, яке принесе надію на мир. Тому що без світу ми ніколи не виведемо країну з кризи", − резюмував Вадим Рабинович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, нам спробують "нав’язати" мігрантів. Потрібно простежити, щоб влада не пішла на поводу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях (ФОТО)

27 травня рятувальники Черкащини вісім разів залучалися на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях області. Про...

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x