додому Новини Черкащина Рабінович: "Щоб догодити МВФ, влада підвищує ціну газу на 18%"

Рабінович: "Щоб догодити МВФ, влада підвищує ціну газу на 18%"

0

Сьогодні Верховна Рада вирішує лише спробами догодити Міжнародному валютному фонду, на його вимогу всі підвищуючи ціни на газ для українців. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne.

"У Раді відбувається просто ганьба. Спікер випрошує "ще один голосочок", тому що "партнерам дуже треба". А то, що народу треба, – ніхто не розглядає. Взяти хоча б тарифи. Дорогі українці – вас знову обдурили. Влада збирається зараз знову на 18% підняти тарифи на газ. Але це Раду не хвилює. А хвилює – що МВФ сказав. А МВФ, як і завжди, привітав підняття ціни на газ", – зазначив політик.

Він також процитував постійного представника МВФ в Україні Йост Люнгмана, який сказав про те, що підвищення ціни на газ сприятиме боротьбі з корупцією в Україні.

"За його словами, дешевий газ вигідний тільки великим домогосподарствам, які його перепродують сусідам. Скажіть, ця людина взагалі психічно здоровий?" – обурився парламентарій.

Лідер партії "За життя" нагадав, що Міжнародний валютний фонд вимагає постійного щорічного підвищення ціни на газ.

"Сьогодні весь парламент поставили в позу, щоб догодити цим недоумків зі МВФ, які хочуть, щоб у нас підвищувалася ціна на газ. У наступному році – на 25%, роком пізніше – ще на 25%. А хто буде платити? 10 осіб, які до того часу в країні залишаться?" – заявив народний депутат.

На його думку, сьогодні можна говорити про справжній змову міжнародних фінансових інституцій з владою України.

"МВФ веде цілеспрямовану політику знищення України і доведення народу до злиднів. І роблять вони це, спираючись на нашу владу, в тому числі парламент. Це справжнісінький змова проти українського народу – задушити нас тарифами, відібрати все ресурси, розтягнути нашу багату землю!" – упевнений політик.

Єдина, за його словами, можливість в ситуації, що склалася захистити народ України – це розірвати відносини з МВФ.

"Після перемоги партії" За життя "на виборах будь-яку співпрацю з МВФ буде припинено. Цей етап пройшов цілий ряд країн – і зараз вони процвітають, а про Фонд згадують, як про страшний сон. І ми захистимо народ України від Міжнародного валютного фонду", – підсумував Вадим Рабінович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, знімати недоторканність з президента, суддів та нардепів треба одночасно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version