НовиниЧеркащинаРабінович припустив, що соціально-політичний телепроект "Кандидат" може тривати три...

Рабінович припустив, що соціально-політичний телепроект "Кандидат" може тривати три сезони

-

- Advertisment -

Політико-соціальний проект "Кандидат" може тривати три сезони. Про це заявив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна".

Нагадаємо, проект "Кандидат" транслюватиметься в ефірі телеканалу "112-Україна". У його створенні бере участь лідер партії "За життя" Вадим Рабінович, а переможцю гарантується місце в прохідній частині списку партії "За життя" на виборах до Верховної Ради і рік навчання в Стенфордському університеті. За попередніми прогнозами, це найдорожче реаліті-шоу за всі роки української ТВ.

"На політико-соціальний проект" Кандидат ", зйомки якого зараз проходять, вже відібрали 100 осіб. А в червні з них відберуть 12 кандидатів, що залишилися. Про те, кого саме відберуть, я теж дізнаюся тільки зараз. І ось ці 12 кандидатів будуть протягом 12 тижнів отримувати різні завдання. Раз на тиждень один з них – той, хто гірше інших впорався із завданням – буде залишати проект. І в кінці залишиться один – переможець", – розповів політик.

Він наголосив, що вважає політико-соціальний "Кандидат" дуже важливим за багатьма критеріями.

"Ми хочемо вперше показати, як працює соціальний ліфт – хоча б в такому телевізійному форматі. Коли проста людина, не з золотої молоді, що не народилася в золотий колясці на Печерських пагорбах, може теж пройти до парламенту. Я сам з великим інтересом ставлюся до цього проекту. Хочу поспілкуватися з цими людьми, і, може бути, знайти майбутніх зірок української політичної арени", – зазначив парламентарій.

Народний депутат повідомив, що в ефір проект почне виходити в кінці літа і буде транслюватися протягом, приблизно, 12 тижнів.

"Можливо, режисери не схвалять цього, але відкрию вам секрет: в принципі, ми розраховуємо на три сезони цього політико-соціального проекту. Ми збираємося вийти в ефір десь в кінці серпня, протягом 12 тижнів будемо відбирати нашого кандидата. Потім трохи відпочинемо – і хочемо почати другий сезон проекту, а за ним – і третій… Це дуже важка робота. Я завжди був "телевізійною" людиною, але зазвичай відбувалося так: прийшов на передачу, пробув там годину – і пішов. А з "Кандидатом" все набагато складніше. Але це варто того, адже у підсумку ми зможемо виявити два-три таланти – це вже результат", – заявив лідер партії "За життя".

За словами політика, він не бере участь в первинному етапі відбору учасників, і почне працювати з ними тільки тоді, коли їх залишиться 12.

"Відбором учасників займається окрема група людей. Особисто я їх не бачив і ніякого відношення до їх відбору не маю. Ось коли залишиться 12 чоловік – тоді так, серед них відбирати вже буду я і два моїх помічника. Я думаю, що це буде дуже барвисте видовище, адже ми підготували дуже цікаві завдання для учасників. Мені будуть допомагати Нестор Шуфрич (народний депутат, член партії "За життя" – ред.) і чудова, красива ведуча телеканалу "112-Україна" Анна Степанець. Але останнє слово буде за мною, не дивлячись на думку журі, я зможу когось повернути, когось залишити і когось прибрати", – констатував Вадим Рабінович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, закінчити війну на Донбасі і підняти економіку допоможе тільки зміна політичного курсу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах патрульні виявили підроблене водійське посвідчення

Під час патрулювання містом, правоохоронці звернули увагу на автомобіль Volkswagen Golf, припаркований з порушенням ПДР. Про це повідомили у...

Черкаські стрільці повернулись із нагородами з чемпіонату України

Черкаські спортсмени виступили на чемпіонаті України зі стрільби кульової, що відбувся у Вінниці. Про це інформує управління у справах...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x