НовиниЧеркащинаРабінович: Нам спробують "нав’язати" мігрантів. Потрібно простежити, щоб влада...

Рабінович: Нам спробують "нав’язати" мігрантів. Потрібно простежити, щоб влада не пішла на поводу

-

- Advertisment -

Нинішня влада за чотири роки управління завдала нищівних втрат українській економіці. Знаючи, наскільки продажна наша влада, Захід неодмінно цим скористається – і спробує перенаправити біженців з ЄС в Україна.

Таку заяву зробив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі авторської програми на телеканалі "112 – Україна".

"Жоден ворог не зміг би нашкодити українській економіці й країні так, як це зробила команда з "варягами" Яресько, Супрун, Деканоідзе-Згуладзе, Абромавічусом та іншими, які нас нахабно грабували і грабують. Той же МОЗ сьогодні підозрюється Рахунковою палатою в розтраті двохсот мільйонів гривень і закупівлі прострочених медикаментів. Ні Супрун, ні інші чиновники з її міністерства так і не понесли покарання! ", − обурився парламентарій.

Крім того, політик звернув увагу на проблему зупинки гігантів хімічної промисловості, від роботи яких "залежить життя рядового українця".

"Днями була зупинена робота" ДніпроАзот " та інших п'яти найбільших хімічних підприємств України. Без "ДніпроАзот" не буде хлору, без якого неможливе очищення води! Через пару тижнів питної води не буде, а якщо і буде, то ця вода буде вбивати нас! Компанії "Кока-кола", "Пепсі", "Калсберг "вже заявили про те, що готові згорнути виробництво, тому що у них немає можливості очистити воду. Я вражений тим, що цей факт нікого не турбує і Рада національної безпеки та оборони України ще навіть не збирається з цього приводу! Вони займаються чим завгодно, але тільки не цим!", − констатував народний депутат.

Вадим Рабінович також навів у приклад дослідження британських фахівців, які визнали Україну світовим лідером з нелегального експорту лісу.

Лідер партії "За життя" висловив побоювання, що в умовах "тотальної продажності української влади перед Україною може постати новий виклик − неконтрольована імміграція ".

"Є одна небезпека, яка мене дійсно хвилює. Ми повинні всі разом стежити за тим, щоб представники нинішній владі не змінили черговий "пряник євроінтеграції" на "зелене світло" для мігрантів у нашу країну. На Заході вже очевидно подумують над тим, щоб "напхати" нам мігрантів, оскільки українська влада так охоче рубає і вивозить ліс та продає країну. До речі, сьогодні в Закарпатській області прикордонники вже затримали зі стріляниною трьох в'єтнамців. Чи то ще буде! Нам потрібно бути уважними і стежити за тим, щоб влада не перетворила нашу країну в смітник для емігрантів з усього світу, як перетворила її в економічний відстійник і експериментальний табір для неперевірених медикаментів. Ми не дамо їм це зробити! ", − резюмував Вадим Рабинович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, щоб догодити МВФ, влада підвищує ціну газу на 18%.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x