додому Новини Черкащина П’ятирічна черкащанка потребує допомоги, щоб побороти тяжкий недуг (ВІДЕО)

П’ятирічна черкащанка потребує допомоги, щоб побороти тяжкий недуг (ВІДЕО)

0

Зовсім трішки залишилося постаратися п’ятирічній Полінці Чубенко з Білозір’я, щоб побороти тяжкий недуг. Про це повідомляє черкаська журналістка Вікторія Хамаза.

Наразі Полі не вистачає 3900 доларів аби розпочати черговий курс хімії. Дівчинці вже зробили надскладну операцію і тепер вона чекає на реабілітацію та хімію з інтервалами.

"5-річна мала просто підкорила та закохала в себе медперсонал турецької клініки і вже потроху лепече їхньою мовою. Тільки в її палаті завжди двіж, танці і багато фарб. Прогнози стримано оптимістичні. Близькі до перемоги. Але все впирається в гроші. Мала дуже на нас з вами сподівається", – зазначила у дописі Вікторія Хамаза.

Нагадаємо, у Полінки Чубенко виявили злоякісну пухлину в стегні. Влітку цього року ми всі зробили диво та назбирали 16 тисяч доларів на рятівну операцію для дівчинки. За порятунок маленької черкащанки взялися в Стамбулі, де вона зараз і перебуває. Залишилося ще зовсім трішки, щоб ця енергійна та сильна дитина одужала.

Реквізити: "ПриватБанк": 4149 4991 1403 2947 (гривнева), 4149 4991 1404 3571 (доларова), 5167 9856 6069 4167 (єврова) – отримувач Чубенко Анна (мама).

Як повідомляв сайт vikka.ua, юний черкащанин потребує допомоги у боротьбі з тяжким недугом.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version