додому Новини Черкащина П’ятеро гравчинь Венето-Черкаси отримувать міські стипендії

П’ятеро гравчинь Венето-Черкаси отримувать міські стипендії

0

Черкаська міська рада оголосила список спортсменів і тренерів, які отримуватимуть у 2022-му році міські стипендії. Про це йдеться на сайті БК “Черкаські Мавпи”.

До почесного переліку потрапило одразу п’ятеро вихованок баскетбольної школи Михайла Бродського – це гравчині команд Венето-Черкаси Анна Кушніренко, Анастасія Любенська, Марія Пугач, Олександр Пугач, Каріна Шевцова.

Марія і Олександра Пугач

Днями комісія Черкаської міської ради визначила провідних спортсменів і тренерів, які отримуватимуть стипендії. У 2022-му щомісячні виплати передбачені 63-ом спортсменам і тренерам.

Стипендію у розмірі 1,2 мінімальної заробітної плати отримуватимуть баскетболістки Венето-Черкаси. Наші дівчата стали єдиними представницями ігрових комндних видів спорту, яким передбачені стипендії.

Нагадаємо, що Анастасія Любенська, Марія Пугач і Анна Кушніренко входять до збірних команд команд України U-15 і U-16. Олександра Пугач і Каріна Шевцова є кандидатками до збірних.

Відзначимо, що Анастасія Любенська цього сезону здобуває 23.3 очка, робить 7.1 підбирання. Наша баскетбоілстка посідає четверте місце серед найрезультативніших баскетболісток Першої ліги.

Як повідомяла vikka.ua, один із баскетболістів залишив «Черкаські Мавпи».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version