НовиниЧеркащинаП’ятеро бійців-добровольців отримали відзнаки "Холодний Яр" (ФОТО)

П’ятеро бійців-добровольців отримали відзнаки "Холодний Яр" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко 14 березня, у День добровольця, відвідав Навчальний центр Української Добровольчої Армії, що на Дніпропетровщині. Про це він написав у Facebook.

"Завжди радий спілкуванню з бійцями, які добровольцями вирушили воювати проти оскаженілих ворогів України і демонструють буквально чудеса витримки і стійкості в боях, – написав він. – Був просто вражений тим, наскільки переплелася історія української Визвольної боротьби в місцині, яку запорозькі козаки-першопоселенці назвали Дібрівкою – легенди розповідають, що десь у Дібрівському дубовому лісі на березі річки Вовчої ще й Нестора Махна скарби заховані. Як на мене, то справжній скарб тут – хлопці з усіх куточків держави, які знову взяли до рук зброю, щоб захищати Україну. Знаково ще й те, що командує Центром друг Максим "Покутяка", нащадок роду, де всі чоловіки воювали в ОУН-УПА Закерзоння під проводом Ярослава "Стяга". Історія повторюється".

Відзнаки Черкаської ОДА "Холодний Яр" Юрій Ткаченко привіз для 5-ти бійців. Двоє з них були на завданні, перед строєм нагородили трьох: друзів "Одісея", "Дракулу" і "Сенсея". При цьому "Одісей" виявився земляком, родом із Тальнівщини.

"Наша співпраця з Українською Добровольчою Армією триває досить давно – і відзнаками це аж ніяк не обмежується. Тож принагідна вдячність усім черкащанам, хто причетний до волонтерських "гумконвоїв" добровольцям – повірте, саме вони за найменшої спроби сунутися далі на українську землю максимально ефективно передадуть "привіт" ворогу і від Центральної України", – зазначив очільник Черкаської ОДА.

Як повідомляв сайт vikka.ua, заступник очільника Черкащини передав атовцям президентські відзнаки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x