додому Новини Черкащина П’ять вулиць у Черкасах засяяли по-новому (ФОТО)

П’ять вулиць у Черкасах засяяли по-новому (ФОТО)

0

У Черкасах на вулицях Золотоніська, Грузиненка, Ціолковського, Мечнікова та Мендєлєєва завершено реконструкцію вуличного освітлення. До відновлення стан освітлення оцінювали, як незадовільний та по вищезазначених вулицях були ділянки, які зовсім не освітлювалися, інформує у Facebook КП "Міськсвітло".

Під час переобладнання вулиць Золотоніська, Грузиненка, Ціолковського, Мечнікова та Мендєлєєва було додатково встановлено 7 опор, що покращило освітлення дороги. 138 ламп ДНАТ замінено на 153 світодіодних LED-світильники.

"Завершилася чергова реконструкція вуличного освітлення, на цей раз це вулиці Золотоніська, Грузиненка, Ціолковського, Мечнікова та Мендєлєєва. Замінено лампи ДНАТ на світодіодні LED-світильники, що дозволяє заощаджувати на енергоспоживанні. Також світодіоди забезпечать рівномірне освітлення дорожнього покриття та тротуарів. За 5 років із міського бюджету після реконструкції вулиць Золотоніська, Грузиненка, Ціолковського, Мечнікова та Мендєлєєва буде зекономлено майже 210 тисяч гривень", – говорить заступник директора КП "Міськсвітло" Павло Собко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до Водохреща на Черкащині підготують 59 ополонок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version