НовиниКриміналП’ять ДТП за ранок сталося в Черкаській області, є...

П’ять ДТП за ранок сталося в Черкаській області, є загиблий

-

- Advertisment -

На Черкащині за ранок сталося п’ять аварій: дев’ять бригад екстреної медичної допомоги виїздили надавати допомогу травмованим. Повідомляє речниця КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР” Ірина Назарок. 

Близько 7 ранку надійшов виклик, що на перехресті вулиць Чорновола та Сагайдачного у Черкасах під колеса авто втрапила жінка похилого віку. Її госпіталізували. 

О 7:24 надійшов виклик, що на Уманщині неподалік села Громи легковик злетів в кювет і водій перебуває в шоковому стані. Медики екстренки надали допомогу 22-річному чоловіку та доправили його до Уманської ЦРЛ, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму та гостру стресову реакцію

Уже о 7:34 надійшов виклик, що на неподалік Кам’янки сталася аварія за участі вантажівки та легковика: обидві автівки злетіли в кювет. На місці події працювали три бригади екстренки.

Медики надали допомогу чотирьом учасникам аварії. На місці оглянули 15-річного хлопця з травмою гомілковоступенового суглобу, його забрав дідусь. Також 29-річного водія вантажівки зі забоєм спини.

До Кам’янської ЦРЛ доправили 39-річну жінку, попередньо зі струсом та переломом кісток носа та 23-річну жінку, у якої попередньо виявили політравму та перелом основи черепа.

Чоловік віком 41 рік загинув в момент аварії.

Ще один виклик про те, що авто злетіло в кювет, надійшов о 8:26. Сталася подія у Лебедині на Шполянщині. Медики прибули до місця події, але чоловік 54-х років та 14-річний хлопчик від їхньої допомоги відмовились.

Близько 10-ї години диспетчеру повідомили, що неподалік Орадівки дорогою на Христинівку легковик злетів в кювет. У двох учасників аварії була стресова реакція, від госпіталізації вони відмовились.

О 10:49 надійшов виклик, що у Черкасах на перехресті вулиць Іллєнка та Благовісної не розминулися два легковики. Двоє чоловіків відмовилися від медичної допомоги.

Читайте також:

Вночі на Черкащині спрацювало ППО

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x