НовиниКриміналП’ять ДТП за ранок сталося в Черкаській області, є...

П’ять ДТП за ранок сталося в Черкаській області, є загиблий

-

- Advertisment -

На Черкащині за ранок сталося п’ять аварій: дев’ять бригад екстреної медичної допомоги виїздили надавати допомогу травмованим. Повідомляє речниця КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР” Ірина Назарок. 

Близько 7 ранку надійшов виклик, що на перехресті вулиць Чорновола та Сагайдачного у Черкасах під колеса авто втрапила жінка похилого віку. Її госпіталізували. 

О 7:24 надійшов виклик, що на Уманщині неподалік села Громи легковик злетів в кювет і водій перебуває в шоковому стані. Медики екстренки надали допомогу 22-річному чоловіку та доправили його до Уманської ЦРЛ, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму та гостру стресову реакцію

Уже о 7:34 надійшов виклик, що на неподалік Кам’янки сталася аварія за участі вантажівки та легковика: обидві автівки злетіли в кювет. На місці події працювали три бригади екстренки.

Медики надали допомогу чотирьом учасникам аварії. На місці оглянули 15-річного хлопця з травмою гомілковоступенового суглобу, його забрав дідусь. Також 29-річного водія вантажівки зі забоєм спини.

До Кам’янської ЦРЛ доправили 39-річну жінку, попередньо зі струсом та переломом кісток носа та 23-річну жінку, у якої попередньо виявили політравму та перелом основи черепа.

Чоловік віком 41 рік загинув в момент аварії.

Ще один виклик про те, що авто злетіло в кювет, надійшов о 8:26. Сталася подія у Лебедині на Шполянщині. Медики прибули до місця події, але чоловік 54-х років та 14-річний хлопчик від їхньої допомоги відмовились.

Близько 10-ї години диспетчеру повідомили, що неподалік Орадівки дорогою на Христинівку легковик злетів в кювет. У двох учасників аварії була стресова реакція, від госпіталізації вони відмовились.

О 10:49 надійшов виклик, що у Черкасах на перехресті вулиць Іллєнка та Благовісної не розминулися два легковики. Двоє чоловіків відмовилися від медичної допомоги.

Читайте також:

Вночі на Черкащині спрацювало ППО

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x