НовиниКриміналП’яний водій побив правоохоронця на Черкащині (Відео)

П’яний водій побив правоохоронця на Черкащині (Відео)

-

- Advertisment -

Серед ночі 8 січня, патрулюючи вулицю Європейську в Умані, правоохоронці помітили автівку, яка підпадала під орієнтуванням за скоєння ДТП. На вимоги поліцейських зупинити машину водій не реагував. Його зупинили шляхом блокування, при цьому водій ледь не збив поліцейського.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Під час спілкування правоохоронці виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння він категорично відмовився й почав нецензурно висловлюватися у бік поліцейських.

Чоловік поводився агресивно, схопив одного з правоохоронців за одяг та почав шарпати. Потім порушник наніс удар ногою, чим спричинив інспектору тілесні ушкодження у вигляді забою колінного суглобу.

Свідками події стали випадкові перехожі, які одразу почали знімати все на відео. Інші очевидці втручалися й намагалися перешкодити затриманню. Те, що уманчанин був нетверезий згодом підтвердили у центральній районній лікарні.

Окрім того на 33-річного правопорушника поліцейські склали та передали до Уманського міськрайонного суду два адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та за ст.122-2 КУпАП (Невиконання водіями вимог про зупинку).

За фактом нападу на працівника поліції під час виконання ним службових обов’язків слідчим відділом Уманського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Порушника затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру. Зараз вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах на мосту легковик врізався у стовп.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x