НовиниЧеркащинаП’яний та агресивний черкащанин поскаржився до прокуратури та СБУ...

П’яний та агресивний черкащанин поскаржився до прокуратури та СБУ на поліцейського (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У березні із черкащанином трапився інцидент, коли його затримали патрульні через кермування напідпитку. Тоді чоловік не заперечував своєї провини, а зараз вирішив позиватись на нібито неправомірні дії вчинені лейтенантом поліції та каже, що його побили патрульні. Про це інформує прес-служба УПП у Черкаській області.

Минулого місяця, коли машину зупинили, чоловіка попросили вийти і пройти тест на вміст алкоголю в крові за допомогою приладу "Драгер". Згодом черкащанина відвезли в наркодиспансер та Третю міську лікарню, бо той на момент зупинки авто був весь у крові та мав травми на обличчі ,хоч і казав, що лише подряпався.

Після цього чоловіка доставили до міськвідділу поліції для складання адміністративних матеріалів за статтями173, 130 та 185 через керування авто у нетверезому стані, дрібне хуліганство і непокору поліції. Натомість вже у відділку останній поводився зухвало і вдарив кайданками в обличчя патрульному. Інспектор з травмами середньої тяжкості був госпіталізований до лікарні.

Зрештою, затриманий, заручившись впливовими зв`язками, поскаржився до прокуратури та Служби безпеки України, які мають дати відповідну оцінку діям поліціянта та порушника.

"За таких обставин, маємо віру, що всебічне розслідування буде неупередженим і справедливим, бо неприпустимою є ситуація, коли всупереч правовим нормам, п`яні водії-порушники залишаються на виході "сухими", – йдеться у повідомленні прес-служби.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за фактом озброєного нападу на черкаських поліцейських відкрили кримінальне провадження.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x