додому Новини П'яний пасажир побив автомайданівців, а потім поскаржився на них у міліцію (ВІДЕО)

П'яний пасажир побив автомайданівців, а потім поскаржився на них у міліцію (ВІДЕО)

0

Ігор Зінченко подав заяву у міліцію на автомайданівця Назара Атамася за те, що той нібито побив його. Про це сам Атамась повідомив у Facebook.

Заява стосується інциденту, що трапився 19 грудня. Деталі про нього vikka.ua розповів ще один автомайданівець Олег Фогель.

За словами Олега, тієї ночі п'ятеро автомайданіців та двоє ДАІвців традиційно чергували вночі. Близько 12 ночі ДАІвці на розі Кірова – Шевченка зупинили автомобіль. У ньому було двоє людей у нетверезому стані: водій і пасажир. ДАІшники попросили водія ознайомитися з протоколом, а також поїхати на свідчення, щоб перевірити його тверезість. Однак у цей час до "порятунку" водія приєднався нетверезий пасажир.

"Чоловік підійшов до машини ДАІ, намагався витягти водія, радив йому послати всіх на… Ми (автомаданівці, – vikka.ua) його культурно попросили відійти, не заважати. Ми його відвели від машини, без рукоприкладства. Він почав нас ображати, лаяти нецензурно", – пригадує Олег Фогель.

Опісля в хід пішли кулаки.

"Він тричі мене вдарив у потилицю, потім двічі – Назара по обличчю… Після цього він ліг на асфальт, задер сорочку і почав кричати, що ми "побили" інваліда другої групи. Тобто просто почав привертати увагу. На відео видно, що його ніхто не бив", – констатує автомайданівець.

Потім автомайданівці викликали міліцію. Приїхали два екіпажі правоохоронців, утім у конфлікт між нетверезим пасажиром та автомайданівцями чоловік не втручалися – лише дивилися. ДАІвці теж займалися своїм – продовжувати оформлювати протокол.

"Коли в нього почалася істерика, ми викликали швидку, яка приїхала протягом 4 хвилин. Його забрали в третю лікарню. До речі, там встановили, що він таки був у стані алкогольного сп'яніння. Ми згідно чинного законодавства поїхали у райвідділ уночі, написали дві заяви про напад цього пасажира", – переповів Олег Фогель.

Сьогодні ж стало відомо, що пасажир автомобіля – Ігор Зінченко також написав зустрічну заяву у міліцію на автомайданівців.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version