НовиниЧеркащинаП’яний черкащанин кинув у поліцейських гранату і погрожував пістолетом...

П’яний черкащанин кинув у поліцейських гранату і погрожував пістолетом (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У місті Сміла поліцейські виїхали на сімейну сварку. За вказаною адресою на подвір’ї перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння, який витягнув пістолет та кинув у бік поліцейських гранату. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонувала місцева жителька, яка розповіла, що її чоловік влаштував сімейну сварку. На місце події виїхала група швидкого реагування поліції. Прибувши за вказаною адресою, на подвір’ї правоохоронці побачили агресивно налаштованого чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. Під час спілкування з чоловіком, правоохоронці намагались заспокоїти його, але він витягнув пістолет та кинув у бік поліцейських гранату – на щастя, вибуховий пристрій не спрацював. Чоловіка негайно було затримано та доставлено до Смілянського відділу поліції. Всі речові докази з місця події вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз.

Як розповів начальник ГУ НП в Черкаській області Валерій Лютий, на даний час 36-річного, раніше судимого, чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Смілянським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали чоловіка, який напав на перехожу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд оштрафував чиновницю із Черкас: вона пропонувала прикордоннику 100 доларів хабара

Старосамбірський районний суд Львівської області оштрафував на 68 тисяч гривень посадовицю Черкаської міськради Тетяну С. Жінка намагалася підкупити прикордонника...

У Черкасах виявили нелегала, який протягом восьми років незаконно перебував в Україні

Чоловік із Грузії, якого виявили міграційники в Черкасах, перебував у статусі нелегального мігранта протягом майже 8 років. Про це...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x