НовиниПроєвропейські політсили мають погодити спільних кандидатів до виборів –...

Проєвропейські політсили мають погодити спільних кандидатів до виборів – Томенко

-

- Advertisment -

До 10 жовтня проукраїнські та проєвропейські партії мають погодити єдиних кандидатів у мажоритарних округах. Про це повідомляє нардеп із Черкащини Микола Томенко на своєму офіційному сайті.

За його словами, ймовірно, що до парламенту може потрапить частина депутатів, що прославилися не лише підтримкою Януковича, а й голосуванням за так звані "поліцейські" закони, які призвели до загибелі Небесної сотні та посприяли агресії Росії.

– Натомість значна частина нових та старих політичних партій проєвропейської орієнтації досі не домовились про співпрацю як мінімум у мажоритарних округах і планують висувати своїх кандидатів, – говорить Томенко.

Нардеп переконаний, що для того, щоб у новий парламент не пройшли ці депутати, необхідно використати кращий досвід парламентської виборчої кампанії 2012 року, коли тодішній опозиції в багатьох округах таки вдалося погодити спільних кандидатів.

– Якщо визначити загальні принципи погодження єдиних кандидатів, то до 10 жовтня, то можна було б визначити тих осіб, що мають найбільшу популярність і найбільше шансів перемогти на виборах у мажоритарних округах як єдині кандидати від демократичних та проєвропейських партій, – підсумував радник Президента.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x