НовиниЧеркасиПротягом тижня «Черкаські Мавпи» відіграють кілька домашніх матчів

Протягом тижня «Черкаські Мавпи» відіграють кілька домашніх матчів

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» на власному паркеті відіграють чергові матчі Суперліги Паріматч. Нарешті, команду наживо зможуть підтримати вболівальники.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

З 23 по 24 лютого в Івано-Франківську відбудуться матчі Вищої ліги. Виїзне турне по Західній Україні продовжується. Дублери «Черкаських Мавп» після матчів з «Політехнікою» зустрінуться із «Говерлою». Очікуються рівні матчі, адже між собою зіграють команди приблизно одного віку. Черкасці перебувають у гарному гуморі, адже цього вікенду здобули перемогу.

Вже 26 лютого у черкаському ПС «Будівельник» основний склад «Черкаських Мавп» зустрінеться з «Прометеєм». Старт матчу о 18:30. Тож цієї п’ятниці відбудеться матч із дуже сильним суперником.

«Прометей» – команда, яка не приховує своїх найвищих амбіцій. Про це свідчить зірковий склад команди і результати в Україні та на євроарені. Цьогоріч «Мавпи» двічі поступалися «Прометею», але то було за інших умов. Зараз, із глядачами на трибунах, у рідній залі черкасці мають всі шанси нав’язати боротьбу суперникові.

В гості до «Черкаських Мавп» їде сильна команда. Приходьте підтримувати улюблену команду. Квитки на матч можна придбати за посиланням.

У неділю, 28 лютого, до Черкас приїде основний склад команди «Запоріжжя». Старт поєдинку о 16:00.

Зиму шанувальники черкаського баскетболу проведуть у ПС «Будівельник». Нагода прийти на басктебол хороша, адже «Запоріжжя» – один із найцікавіших суперників «Черкаських Мавп». У другому колі підопічні Максима Міхельсона і Валерія Плєханова провели вкрай рівний матч, доля переможця вирішилася на останніх секундах. На жаль, на користь «Запоріжжя». Зараз «Черкаські Мавпи» прагнуть реваншуватися.

По складу й ігровому тонусу «Мавпи» нічим не поступаються суперникові. В останніх іграх черкасці довели, що можуть претендувати на високі місця цьогоріч. Тому «Запоріжжя» цілком по зубах «Мавпам». Цей матч неможливо пропустити. Квитки можна придбати за посиланням.

Протягом 22-24 лютого у Черкасах пройдуть дівчачі матчі ВЮБЛ-2006. Свій тур юнацької баскетбольної ліги проведуть найстарші дівчата баскетбольної школи «Черкаських Мавп». Протягом трьох днів підопічні Олени Фатнєвої зіграють із командами Житомира, Вінниці та Хмельницького.

22.02. 15:30 “Венето-Черкаси-06” – Хмельницький (Центральний стадіон)
23.02. 16:00 “Венето-Черкаси-06” – Вінниця (Будівельник)
24.02. 09:00 “Венето-Черкаси-06” – Житомир (Будівельник)

25-28 лютого. ВЮБЛ-2008. Черкаси
Дві команди «Черкаських Мавп-08» незабаром відіграють чергові матчі ВЮБЛ. Черкасці зустрінуться з суперниками з Києва і Броварів.

26-28 лютого. ВЮБЛ-2006. Черкаси

ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-06 проведуть свій тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. Підопічні Євгена Ткаченка зіграють із суперниками з Києва і Дніпра.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2» здолала львівську «Політехніку».

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x