НовиниЧеркасиПротягом тижня «Черкаські Мавпи» проведуть три матчі Суперліги

Протягом тижня «Черкаські Мавпи» проведуть три матчі Суперліги

-

- Advertisment -

Цього тижня «Черкаські Мавпи» проведуть одразу три матчі Суперліги, дублери стартують у плей-оф Вищої ліги, а найменші вихованці зіграють у фіналі ВЮБЛ.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

mavpabasket.com

14 квітня. Суперліга. Запоріжжя
18:00 «Запоріжжя» – «Черкаські Мавпи»

П’яте протистояння цих команд у цьому сезоні. Сезонна серія між «Мавпами» і «Запоріжжям» – 2:2. Команда Валерія Плєханова двічі здолала черкасців у чемпіонаті, «Мавпи» ж переграли суперника в останніх матчах. Найближча гра була досить недавно, 1 квітня підопічні Максима Міхельсона здолали запоріжців у півфіналі Кубка України. Зараз команди з перемінним успіхом грають у чемпіонаті. Тому у Запоріжжі неодмінно очікується цікава гра. Це перший матч у межах насиченого ігрового тижня.

16 квітня. Суперліга. Кам’янське
18:00 «Прометей» – «Черкаські Мавпи»

Гра з одним із найпотужніших клубів Суперліги, принаймні за своїм складом. Днями «Прометей» здійснив гучний трансфер. Команду очолив іменитий тренер Ронен Гінзбург. Чи встигне новий тренер налагодити гру «Прометея» до матчу з «Мавпами» не відомо. У будь-якому разі, гра у Кам’янському для черкасців буде вкрай складною.

15-16 квітня. Вища ліга. Кривий Ріг

«Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2» стартує у плей-оф Вищої ліги. Підопічні Георгія Ступенчука у першому раунді зіграють з одним із лідерів паралельної групи – «Кривбасом». Криворізький клуб посів друге місце у своїй групі і є фаворитом не лише цієї пари, а й претендентом на медалі чемпіонату. Перший раунд Вищої ліги проходить до двох перемог. Обидва матчі відбудуться у Кривому розі. Черкасцям буде непросто, втім команда боротиметься за перемогу, незважаючи на силу суперника.

18 квітня. Суперліга. Черкаси
16:00 «Черкаські Мавпи» – «Будівельник»

На завершення баскетбольного тижня «Черкаські Мавпи» повертаються на власний паркет. «Мавпи» на своєму паркеті приймають одного з тіньових претендентів на «золото» в чемпіонаті – «Будівельник». Один із найскладніших суперників для «Мавп». Тричі в чемпіонаті кияни обігрували черкасців і тричі між собою грали різні команди. Однак ще тиждень тому команди зійшлися у фіналі Кубка України, де знову сильнішим виявився «Будівельник». Яким протистояння буде зараз судити складно, адже насичений графік може повпливати на кожну з команд. У будь-якому разі, черкасці дадуть бій супернику.

На жаль, через погіршення епідеміологічної ситуації в Черкаській області, проведення спортивних заходів дозволене за пустих трибун. Таким чином, гра «Мавп» і «Будівельника» у Черкасах пройде без глядачів.

16-18 квітня. Фінал ВЮБЛ-2010. Дніпро

Найменші вихованці приватної баскетбольної школи Михайла Бродського мають нагоду завоювати медалі ВЮБЛ. У своєму дебютному сезоні «Черкаські Мавпи-10» вже вийшли до фінального етапу і забезпечили собі місце у топ-4 чемпіонату. Втім команда Сергія Даценка прагне покращити свій результат і для цього у неї є всі шанси. У Дніпрі команда за коловою системою відіграє три матчі проти команд СДЮСШОР ім. Літвака, Збірної Херсона та СДЮСШОР-5 із Дніпра. Сподіваємося, черкаські юнаки проявлять себе якнайкраще і здобудуть нагороди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» поступилися «Дніпру».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x